feelings that become anger.




international love.

One more kiss could be the best thing
But one more lie could be the worst


U got me stuck between fantasy & what is real.

Känner att jag vill skriva om allt som händer för att titta tillbaka på senare men samtidigt orkar jag inte lägga energi på det. Kom precis hem från myshäng med W och lite andra peeps. Nu blir det dejta kudden.

  

note: today was the day

:)



Såhär glad är jag efter den här veckan! I fredags var vi på bil safari och sen på football game, dygnat, somnat i usas bästa famn. Varit på Cedar Point, med mina underbaringar och idag har vi sprungit runt in the mall.

Denna vecka är det homecoming week, vi ska klä ut oss hela veckan och på fredag är det homecomin dance!
Imorgon är det comfy day, funderar på att dra på mjukis brallor och williams tröja som jag bott i hela helgen.


.


Fredag igen, idag har jag varit här i exakt 3 veckor. Dock händer det massa på hemma plan, både dåliga och bra saker. Det är svårt att vara med då! Annars rullar livet på bra, imorgon åker jag till Ohio med ett gäng och ikväll blir det häng med gänget! Tjuleluuuu

you make me smile.

Hängde hemma hos kellan igår, med lite annat fölk. Åkte till tacobell för första gången i michigan!! Har saknat det sedan Florida. Senare blev det filmtajm, möjsigt. Idag var det skola igen, regn och massa homework. Eftersom brosan har skadat sig kan han inte köra bil så jag fick trycka in mig i en bil med massa karlar efter skolan, bland annat en i bakluckan.

p.s sverige, vi borde ha 16 års gräns på bil här med. Så otroligt mycket skönare!!



jag är brownie igen, sorry hilya!!  Dock är det mycket ljusare i verkligheten.

Back to work.

hands all over.

Igår åkte jag och shelby till the mall, köpte lite kläder men behöver ännu mer!! Får dock vänta tills nästa månad. Slut på kontot!! Sov även över hos shelban. Nu väntar jag på kailey ska komma och hämta mig, tjilevippen.

 

 





 

haha bög paret som skadat sig...

Lights.

Åkte med Hunter och Emma till frisören idag. Kan inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte, men brunt äre! Åkte till skolan med michelle och gjorde lite community service, något som man måste göra. Senare åkte vi till den där festivalen en snabbis. Senare åkte jag med Morgan och Laura och käkade. Sen kom sillybilly och hämtade mig, älskar hans klädstil!! Vill bara sno alla hans tjocktröjor!! Vi åkte iaf till football game och senare åkte vi till Holly. Nu har jag chillat med grabbarna grus och käkat upp B&J glassen. Nu blir det sova.

I want to be the gravity in your universe.

Hemma igen, har varit på soccer game. Frös som en gris, vi satt med filtar och tjocktröjor men det var kallt ändå. Skulle inte förvåna mig om jag fick en förkyldning nu asså! Vi har tydligen ovanligt kalla dagar här för september, och jag som fryser så lätt håller på och dö. Nae så allvarligt är det inte, men hatar att frysa. Va och hämta ett till täcke i källaren som jag nu ska mysa in mig i och ta och se på film med lite ben&jerrys.

Jag längtar tills imorn och lördag!


i never seen you so clearly.



mina grymma hörlurar som jag fick från mina tjejer på min födelsedag, stora som snäckor men as bra ljud. Detta är förmodligen sista bilden som blond, bokade tid igår och imorgon ska jag färga håret ljusbrunt. Så här blond är inte riktigt jag. Har ingen skola imorn, wihooo! Ätit lite ben&Jerry i väntan på Laura. Senare ska vi iväg!


its the little things you do that will always make her fall the hardest.


Random meningar.

Känslan gick över, tack vare en person!
Killarna här har fått mig börja gilla dubstep!!
Ska ta kort för yearbook imorgon.
Ledig på fredag, vankas roligheter hela helgen.
Jag läste högt för hela min engelska klass idag, jag är stolt över mig själv.
Jag älskar mormor Sullivan!
Jag är fortfarande inte hungrig.
Jag börjar sluddra och prata svenska med mina amerikanska polare efter klockan 9 på kvällen eller direkt efter skolan.
Jag har mycket läxor, men det gör inget.
Det är fortfarande varmt ute, alla går i shorts. Gilla gilla!
Nu ska jag sova.






And so I tell myself that I'll be strong.

Varit lite "nere" idag, eller klockan är bara 15:20. Det är inget som har hänt, vet inte om det är hemlängtan utan tror bara det är en konstig känsla. jag är nog i stadiet att förstå att allt det här är verklighet. Och står med några tår i Sverige fortfarande. Därför kan jag vara lite seg på att prata med er svenska polare där hemma..

Tror den här känslan har lite med min kropp ställer om sig att göra. Gått ner i vikt. Jag sover och äter annorluna. Igår tex åt jag ingen frukost eller lunch för jag inte är hungrig. Och mamma du vet hur mycket jag äter till frukost. Men sömnen har blivit bättre och jag tror att maten kommer snart med.

Har lånat lite kramar, och det känns redan bättre.

Ni behöver inte oroa er för något, speciellt inte du mamma.  Allt är super bra, och kan inte tänka mig att vara någon annanstans, tror bara min kropp som säger till att jag bryter alla rutiner som jag brukar ha hemma.



mid west gangstaaa



I can watch you forever.

Idag har jag, laura, emma och hunter varit på möte med min amerikanska organisation med alla andra utbytesstudenter från samma region. Käkade mat och gick igenom alla saker man får göra och inte får göra. 
Har även hunnit med skype, och chillat med världens bästa amerikanska syskon. Det är sjukt att jag bara varit här en vecka, känns som evigheter. Jag drömmer inte och tänker inte på engelska än, men det kommer väll.

Har ingen hemlängtan, det är inte så att jag inte saknar er mamma, pappa och lilla"syster". Det gör jag <3 Men satan mamma och pappa varför är ni inte amerikaner? Det är här jag hör hemma. Saknar inte Sverige alls.


 
     

Det är sjukt och tänka att jag inte skulle bott med den familjen jag bor med. Nu är det självklart.
everything happens for a reason.


-



denna låt kommer alltid påminna mig om usa, första bil-låten. Åka bil här är en helt annan sak, man njuter.
Nervevade rutor, bra väder, underbara människor och dunka musik.


-

Skulle iväg på brosans soccer game 8.30 idag men jag är helt slut efter en vecka i skolan så passade på att sova ut istället. Tror jag håller på och bli förkyld med.. Idag blire konsert med hunter och morgan och sen får vi se vad som händer. Nu blire frulle!!

Förresten, tror jag ska färga håret inom en snar framtid, känner att så här blond som jag är nu är inte riktigt jag. Så blir nog ljusbrun snart, hunters polares mamma är tydligen en bra frisör. Just so you know.




Utkast: Sept. 9, 2011



 



Träffade denna dam igår, åkte och käka och hängde hemma hos mig :)

Idag har jag hängt med kailey och nu ska vi iväg och kolla american football samt gå på festival.


-

här kommer lite bilder från övervåningen, är ensam hemma och vågar inte gå ner till källaren själv.. haha








emmas gamla rum, men mitt just nu!



min telefonis.

Nu powernäääppp innan jag ska träffa holly.

yesterday.







Bilder från igår.


look at the stars, look how they shine for you.

efter skolan åkte jag med grabbarna grus hem till oss och söfta. Senare drog vi och käka och sen vidare på grapparna match, de vann med 8-0. Åkte med chad och käka också! Nu sitter vi i källaren och söftar, Hunter hjälper mig med min us history läxa. Det är typ ett test med 100 frågor om usas historia och jag kan ingenting!!! Bilder får ni imorgon!!


First day in school.

Så, idag började skolan. Hunter skjutsade sig själv, mig och emma till skolan 07.25. Skolan är ungefär lika stor som katedral fast med bara en våning. De har en egen pool och "äventyrsbad" och en teater sal med smink rum och hela köret. Det är verkligen enormt! Skolan är jätte fräsch och alla är jätte trevliga.

Mitt schema fram till november är

business apps 1
us history
english
design
photojournalism

hade fullt upp med att hitta och springa mellan lektionen så tog inga bilder. Ni får några från skolans hemsida så länge.





det här är "aulan", den är verkligen som en oppra sal och scenen är den största jag sett.
Ni ska få mer bilder snart :)


-

Idag har jag mött hela släkten, eller det var inte ens hela men dom är väldigt många. Bilderna får tala för sig själva!



















nu ska jag till ett sleepover hos shelby med lite andra tjejer!!

south haven.

Idag åkte vi iväg till South haven, en strand 40 minuter neråt i landet. Det är sjukt varmt här, det är typ samma värme som grekland. Kailey en tjej jag pratat med följde med, roligt! När jag kom hem skypade jag med alexandra och senare åkte familjen och jag till ett köpcentrum. Behövde köpa längre shorts till skolan, de ska vara en speciell längd och de shorts man har i sverige är för korta. Hittade bara ett par som jag tyckte om, från forever 21! Nu ska jag sova, har fortfarande jetlag!












min världfamilj!



Ni får en bild på familjen så ni vet vilka jag pratar om.

pappa- morgan
mamma- laura
bror- hunter
syster- emma
 
hela gänget är as sköna och roliga så kommer storm trivas!!


Michigan.

Nu är jag framme och har fått igång internet. Va lite nervös precis innan jag skulle träffa dom men det släppte direkt när jag fick första kramen. Känner mig redan som hemma och allt känns verkligen jätte bra, förutom att jag fortfarande är trött. 

Ikväll ska vi beställa hem mat och softa! Ni får bilder från huset imorgon eller inom en snar framtid. Men kan bjuda på bilder från new york så länge. Cool stad men skulle nog inte kunna bo där under en längre tid.











 

New york!

Är framme i new york nu! Har jetlag som fän, går runt som en vandrande zombie! Annars är det bra, man invigde första dagen med ambulans och akuten! Jag börjar ju ha flyt med första dagar, sy i foten första dagen i spanien. Självklart att detta skulle hända liksom.

Min datasladd funkar inte på hotelet så blir ingen mer uppdatering förens fredag förhoppningsvis. Timmarna vi inte spenderade på sjukhus gled vi runt i manhattan! Nu ska jag sova för är så jäklarns trött. Och jag är inte nervös längre, är bara super taggad. puss

RSS 2.0