F to the L to the O to the R to the I to the D to the A

Sticker iväg till florida, hörs!

oh well.

Skippade sista lektionen idag, vi gör ändå inget så promenerade hem! Har precis ätit mellis och ska sätta igång och packa tills klockan är 4 då jag ska powerwalka till frisören downtown. Tänkte klippa igenom håret till semestern, färga ska jag inte göra mer, låter det blekas naturligt. Efter det blir det powerwalk back och packa ytterligare lite innan vampire diaries börjar. Sedan är det bara en skoldag och sen är vi på väg!!

:)

Ute och cyklade i en timme som en idiot, sedan långt hett bad. Jag är klar för idag. Imorgon tar vi nya tag! tjohejs.
/pms barn

Varför gör jag så här mot mig själv.

ugh, mår fortfarande illa.. och min beninneinflamation är tillbaka efter lördagens race. Fuck. Har 3 events jag ska göra på morgonens tävling.. skjut mig. Ska ut och cykla så in i * efter maten nu. Vill inte ens äta, mår illa. Men vill svettas. skäms på mig. Idag vill jag gråta, inget att gråta över, bara vill gråta. hets

.

3 timmar sedan sist, saknar redan.

jag vill inte tänka framåt men är livrädd för att fastna här.


Under kepsar och mössor, blinkar ögon som ögon ska blinka
Han gör det utan att tänka, lika lätt som det är att vinka farväl. Jag vill inte vara rädd
Vi hinner bli något stort än växa några meter innan sommaren blir oktober...


a heartbeat, my heartbeat, our heartbeat.

Vädret sprack upp så solade på baksidan innan jag åkte till Michael, hängde där en stund innan vi åkte in till stan och gick på bio. Vi såg 21jumpstreet som var riktigt rolig och bra! Blev precis hem sjutsad och har ont i magen av någon konstig anledning.. blir ladda upp för sista veckan innan spring break och börja packa! Men först ska jag lägga mig i sängen och kolla på the hills innan jag somnar. Vipps så var även denna helg förbi.
 
 
 
 

.

SOMMAR VÄDER IGEN!! WIHUUU

whenever you are around i cant speak.

Efter track idag kom f hit ett tag och lekte med mig! Och nu ikväll har jag bara chillat i källaren med film och har faktiskt unnat mig lite godis idag. Har kört hård diet i två veckor och klarade av första tävlingen idag så tyckte jag var värd det. Men nu blir det inget mer godis förens om två veckor igen. Nu ska jag sova snart tror jag, skapligt trött idag. Imorgon ska jag skypa med mamma och efter det ska jag och laura ut och cykla distans! Ska bli fint väder imorn så ska bli skönt att svettas lite. Efter det blir det dusch och direkt hem till michael! Nästa vecka = Florida

:)

Självklart ska vädret bajsa på vårat första meet när det varit sommar väder de senaste veckorna! Fortfarande varmt men molnigt som fasen. Var grymt nervös, vaknade tidigt imorse och höll på och kissa på mig innan jag skulle springa. Men gjort är gjort, blev två race! Ville som sagt inte göra 400 så en annan tjej tog det istället för mig! Började med 200 m, gick bra i början men blev tungt mot slutet.. 100 m gick toppen och det är det jag vill göra!
 
Vi kom trea! Nu blir det chill med tjejorna!
 
 
 
 

FÖRSTA TRACK MEET TOMORROW

Blev uppskriven för 2 events utav 4 och nu ett till antagligen till vårat meet imorgon. NERVÖS SOM FAN!! Alla kommer och tittar och där ska jag springa allt vad jag har, först ett race på 100 meter relay (vilket jag är taggad för) sedan ett annat med 200 (var lite skraj för) och nu kankse 400 också(behöver jag ens säga något). Den tjejen som skulle göra 400 skadade sig idag så jag var den enda som kunde hoppa in...

Varför är jag så satans nervös? Kommer 6 olika skolor och tävlar plus hela skolan kommer och kollar. Första gången jag är nervös här. Men lite taggad är jag. Så här ser det alltså ut, springa med pinne! Wihuu haha.


satans så nervös jag är! Vart är självförtroendet??
Nu blir det dinner och movie. Måste lugna ner mig lite...








fast ändå,, TAGGGAAAA :D

Track

våra uniformer för tävlingar!!

gamla mobilen.

Ska försöka få min gamla mobil att funka så jag kan ta mer vardags bilder! Mycket roligare då :)

dont let them say you aint beautiful.

Härlig dag, lunch på sjukhuset med utbytisarna och prata om oss själva. Kan ni tänka er, där står jag inför en finsittning håller föredrag på engelska om mig själv. Skulle aldrig komma på fråga hemma, har växt väldigt mycket som person under min tid här! Härlig dag på track med mina tjejor! Har grillat laxhamburgare och nu sitter jag och emma i trädgården i hamocken och chillar! Blir strax att gå in och duscha och glo the hills :)

its something more this time!

Härligaste helgen på länge! Efter vi kom hem från dinner idag åkte vi runt på fyrhjuling på majsfälten, sommar väder, håret blåser, utan hjälm och i shorts och linne, sitta bakom han, hålla hårt och bara köra skit fort!

Part of me.

Åkte som sagt till mallet för att inhandla mig lite grejer och fixa! Efter det blev det häng i kzoo och kolla på grapparnas fotbolls match. Spenderade sedan hela kvällen/natten hos Michael, mys mys! Har precis vaknat upp och ska hoppa in i duschen tänkte jag innan M's bror kommer och hämtar upp mig, ska nämligen följa med hans familj och ut och äta en försenad födelsedags middag! Ha en skön söndag sverige!
 

WORKOUT!!

Somnade runt 11 igår, riktigt behövligt! Vaknade av mig själv vid 9 tiden utav att solen kikade in genom mitt fönster! Gick upp och gjorde mig en protein smoothie och sedan knöt jag spring skorna och drog ett varv runt området! Short och linne, dö varmt. Fick en bränna från mitt linne! Ska ut och lägga mig i solen innan vi ska göra lunch! Senare blir det mallet, måste köpa lite grejer, bland annat spring klocka, så jag har koll på mina tider och avstånd! Och ett till linne att träna i! Ska det vara såhär varmt går det ju inte och träna i tshirt inte!
(bilder från idag)
ÄLSKAR ATT TRÄNA!!

natti natti.

Lång dag i går, lämnade high school runt 8.30 och kom hem 21.20 på kvällen. Vi åkte till ett musik college i kzoo, (såg massa snygga grappar hehe). Vi va ungefär 18 olika körer från olika delar utav michigan som övat på samma sånger, sammanlagt var vi 800 stycken. Vi tränade från 10 till 7,  Våran "tränare" var en väldigt känd musikdirektör från chicago som har jobbat på new yorks stora musikskola! Han va väldigt rolig och framför allt bra som fick oss alla 800 att sjunga bra på samma gång!
Hade break så gick runt på campuset och senare till the mall för kvällsmat innan det var dags för uppträdande! De kom även college körer och sjöng innan oss. En kör sjöng en låt på svenska, haha förvånad blev jag allt! Accent hade dom med, men man kunde höra och förstå! Kände igen låten också men det var väldigt roligt att höra!
Sen blev det dags för uppträdande, så himla mäktigt när man är 800 personer, både killar och tjejer! Roliga låtar också för den delen, sista låten var det som vi var i en black church! Alla stod och dansade och klappade och sjöng!
På vägen hem hade vi fest på bussen med nedragna rutor och dunkade musik, vädret är som utomlands och va skit varmt runt 21.00! Luktade utomlands med! Mådde bra då kan man ju säga! Killarna hade även en show för oss i bussen, älskar att dom bjuder på sig själva så himla mycket! Choir kommer verkligen vara en sak jag kommer sakna! Konserten är inspelad så kan köpa den mamma så du får se oss :) :)
här höll vi hus, var full rulle så tog inte några kort! bilder från google
varmt och track träning från 3.50 - 17.15, väldigt trött så ligger redan i sängen och ska sova! Blir att ta hand om sig nu om man ska orkar allting!

sunny day.

Va i skolan idag, känner mig bättre med fortfarande lite hänging. MEN vilket väder vi har, sveriges sommarväder, man glider runt i linne och shorts. Plus att luften är ju så mycket varmare så det känns som man är utomlands, eller jag är ju utomlands men ni hajjar. Efter track idag som förövrig var underbart kul i detta väder la vi oss på gräsmattan och solade tills klockan sju! Nu är klockan åtta här, fortfarande like varmt som en juli kväll!

Kom precis ut från duschen, älskar känslan när man solat och går och duschar, så fräsh på något vis!
Nu blir det oth och plugg och bestämma kläder tills imorgon plus göra matlåta, ingen snabb mat här inte! Behöver inte gå till skolan för jag ska iväg med choir hela dagen :) ska bli skojsigt!


life is great, life is fine.

 

pocket full of sunshine.



Kände mig inte alls bra imorse, huvudet spännde, snorig näsa, hänging i kroppen och halsont. Så stannat hemma idag! Först la jag mig och sov lite extra, gick sedan upp och gjorde frukost och senare blev det att inta soffan och the hills! Nästan klar med den säsongen nu :P

Fick dåligt samvete av att sitta inne när det är så varmt och soligt ute så jag satte mig ute och käkade lunch och är fortfarande här ute på altanen med dooley! Ska strax in igen och kolla klart på the hills :) Funderar på att klippa mig själv idag också. Har även beslutångest om jag ska göra blonda slingor eller vänta tills det bleks naturligt. Ska ha min naturella hårfärg, bestämmt mig nu!


Why Do We Say That Until We Get That Person That We Thinks Gonna Be That One And Then Once We Get Em Its Never The Same

 
 

Jag är glad idag!

filosoferar.

Eftersom track börjar på måndag testade jag att springa idag, och gick bättre än förväntat! Blev väldigt glad! Dock vaknade jag upp med en förkyldning.. halsen gör ont, huvudet spänner och kroppen är hängig. Sjuk=mammig. Packade upp Ninen och la mig i sängen kollade på the hills och försökte sova. Robert gav mig en massage, skönt! Hjälpte humöret lite faktiskt.
Igår hängde jag med Hana och grabbarna! Nu blir det sova och bli frisk!

Cause I adore you.

Tillbaka i skolan efter 5 dagars ledighet (: Idag är det riktigt varmt i luften här! Jag skojar inte när jag säger maj väder i sverige och solen ligger på! Riktigt skönt. Sista trimester har börjat. Denna tri har jag
Health, psykologi, government, choir tv/media B (: Och nästa vecka börjar track utomhus. Hoppas min benhinneinflamation är borta. Har vilat dom i 2 veckor nu och bara gått promenader och kört styrka! Ska förhoppningsvis gå bättre att springa ute (: Wihuu. Nu blir det homework och one tree hill!

your body is a wonderland.


sjukt vad skillnad en person kan göra-

Update.

Graduation gown
 

Dates.

Florida: 28 dagar
Till familjen kommer: 79 dagar
Prom: 55 dagar
Graduation: 82 dagar
Tills jag åker till Sverige: 102 dagar
note#går fort

You know it.

Igår blev det the mall tills det stängde. Hade ett present kort som jag fick i julas som jag handlade upp. Måste spara pengarna nu till min nya telefon. Min gamla krånglade ju, så hade inte någon telefon på tre veckor. Sedan skickade det en ny, som fortfarande inte funkar, blir galen. Hade ju ändå tänkt och köpa en ny här innan jag åker hem men tar nog och köper den innan nu iallafall.
Söndag idag, skypade nyvaknad med alexandra. Ska plocka i ordning på mitt rum innan jag drar mig bort till Michael. Tjingeling.
cpiga syskon

Just another song stuck in my head.


RSS 2.0