natti natti.

Lång dag i går, lämnade high school runt 8.30 och kom hem 21.20 på kvällen. Vi åkte till ett musik college i kzoo, (såg massa snygga grappar hehe). Vi va ungefär 18 olika körer från olika delar utav michigan som övat på samma sånger, sammanlagt var vi 800 stycken. Vi tränade från 10 till 7,  Våran "tränare" var en väldigt känd musikdirektör från chicago som har jobbat på new yorks stora musikskola! Han va väldigt rolig och framför allt bra som fick oss alla 800 att sjunga bra på samma gång!
Hade break så gick runt på campuset och senare till the mall för kvällsmat innan det var dags för uppträdande! De kom även college körer och sjöng innan oss. En kör sjöng en låt på svenska, haha förvånad blev jag allt! Accent hade dom med, men man kunde höra och förstå! Kände igen låten också men det var väldigt roligt att höra!
Sen blev det dags för uppträdande, så himla mäktigt när man är 800 personer, både killar och tjejer! Roliga låtar också för den delen, sista låten var det som vi var i en black church! Alla stod och dansade och klappade och sjöng!
På vägen hem hade vi fest på bussen med nedragna rutor och dunkade musik, vädret är som utomlands och va skit varmt runt 21.00! Luktade utomlands med! Mådde bra då kan man ju säga! Killarna hade även en show för oss i bussen, älskar att dom bjuder på sig själva så himla mycket! Choir kommer verkligen vara en sak jag kommer sakna! Konserten är inspelad så kan köpa den mamma så du får se oss :) :)
här höll vi hus, var full rulle så tog inte några kort! bilder från google
varmt och track träning från 3.50 - 17.15, väldigt trött så ligger redan i sängen och ska sova! Blir att ta hand om sig nu om man ska orkar allting!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Åh! Vad härligt det låter! Du måste köpa inspelningen så vi får se och höra er! Ta hand om dig! <3

2012-03-17 @ 11:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0