Ingen närvaro..

Min familj överraskade mig i söndags och kom hit. Blev jätte chockad och det blev gråt kalas. Så kommer spendera tid med dom medans dom är här, så ni får vänta tills 4 juni, då är jag tillbaka :) Ha det bra så länge :)

Mamma mia.

Nu ska vi iväg på mamma mia musikalen.

Senior paint war

Klockan 6 började paintwar med alla seniors. Åkte till skolan och hade final exams, och sa hejdå till folk man inte kommer träffa igen, lite sorgligt var det allt. Men fortfarande känns allt så overkligt. Efter skolan åkte jag men kompisar till Shiver shack, typ som bosses glassbar. Vi satt ute i solen och snackade och njöt utav att vi gått ut skolan! Efter det åkte nicole och jag hem till mig och hjälpte varandra att tvätta ur färgen i håret.. satt som berget, vi var nog inne i duschen i en timme utan resultat. Duchade med olivolja så hela håret var fettigt. Så efter vi kom hem från käk på Appelbees var jag tvungen att duscha en gång till för jag var så äcklad av mig hår..

Tonight, we are young

Sista practise med track teamet idag, busade runt i solen. Jag och coach hade frisbee tävling, väldigt roligt. Var full av energi när jag kom hem så jag ringde nicole och bad henne komma över så vi kunde åka på en cykel tur. 25 km cyklade vi på dryga timmen, så sjukt härligt i kvällssolen... Imorgon blir det upp tidigt för alla seniors ska ha paintwar på morgonen sedan går man i de färgade kläderna i skolan! Ska bli skojsigt. Nu blir det dock duschen, lite svettig blev man allt.

Jag är lycklig.

Kan vi stoppa tiden ett tag nu!?

I'll be your bridge over troubled water

Sjukt varmt, gick hem runt 20.30 i korta shorts och linne och det var fortfarande varmt!! Härlig dag för övrig. Häng i skolan och sen track meet efter det blev det springa in i skolan och byta om för sedan ha konsert med kören. Uppträdande och sedan diplom utdelning till alla seniors. Usch snart är det över. Vill ha kvar min älskade choir class.. snyft.

Last week of school

Igår blev en precis lagom söndag och skön kvällsol. Idag är det ny vecka och nya tag. Sista veckan i amerikansk skola, det är nu allt slår mig. Inte långt kvar alls så gäller att ta vara på denna vecka!

everybody dies but not everybody lives.

 
Nu blir det brunch hos grandma och fira amerikanska morsdag. Senare blir det skype med familjen, de åker om tre dagar! GET PUMPED :D

Be careful what you wish for.

Igår var jag och nicole ute och segla med hennes segelbåt. Grillade hamburgade och bara myste :) Himla trevlig dag. När vi kom hem åkte vi till ett cafe och satt och snacka lite innan vi drog hem till mig igen och hängde här hela kvällen..
 
Hon och jag asså, knas är vi. När vi var påväg till cafet höll jag på att dö av skratt..
 
 
 
 
 
 

Finally friday

Härlig sommar dag idag, skolan gick fort och efter det hade vi ett jättelångt track meet med 13 olika lag. Har precis kommit hem från detta nu och klockan är 21.00... ja det tar sin lilla tid. Eftersom jag inte deltog pga mina benhinnor jobbade jag med att mäta longjump. Huvudvärk och täpptnäsa fick vi på köpet så blir ingen filmkväll ikväll för min kropp vill bara sova. Lika bra det för imorgon ska jag och Nicole ut på äventyr så gäller att vara utvilad. Nu ska jag sova, natti natti!
lite bilder från idag

club rocker

Lauras födelsedag idag så efter track åkte vi till the grill house för dinner och sedan lite glass på shiver shack...det var gott, får se hur min mage tycker... Skaffat mig allergitabletter nu iallafall och hoppas detta försvinner, svårt att andas och trött hela tiden.. Nu blir det filmmys med emmalou (:
vill ha mitt naturliga hår tillbaka..

Dagens vill ha.

Vill ha svensk mat.

...

Asså min choir klass, det är nästan det jag kommer sakna mest med skolan! Mina lärare är sjuka i huvudet men på ett väldigt bra sätt..  Vänta till slutet när Ms. Pabis(50 bast..) drar igång rappen reält.. Detta var på lektionen idag som en tjej i min klass hade filmat och lagt upp på fb. Kunde inte sno videoklippet så fick filma det på datorn.. Men ni skulle bara veta hur kul vi har i den klassen. Så här är ett litet smakprov.

Now I'm, in this condition

Cause you've been hurt before, I can see it in your eyes
You try to smile it away but some things you cant desguise
don't want to break your heart




Things you dont do

Nicole kom över igår för att göra mig sällskap och hade med sig super gott te från Biggbys som var bra för halsen, världens bästa! Vi poppade popcorn och intog soffan med filmen Incredibly loud and extremely close. Tyckte den var riktigt bra. Sen blev det sängen tidigt för mig, ställde ingen alarm och sov så länge kroppen behövde. Nu är jag ensam hemma, ganska skönt att ha huset för sig själv ibland. Nu blir det frukost time och sen kommer friderike över för lite chill. Hejsvejs.

If you cant handle my worse, you aint getting my best


det blir aldrig som man tänkt sig.

Vaknade upp med feber idag, inte super hög feber men det kom inte direkt som en chock när jag tog tempen i morse. Gick och la mig vid halv tio igår och vakade igen runt tolv utav åskan. Det har åskat väldigt mycket under natten och väldigt högt med, blev till och med lite läskigt. Varm var jag också, helt sjuk varm. Hela jag kokade. Efter jag sprang på toa besök vid tolv låg jag och vred och vände på mig ungefär hela natten, sov och var vaken om varannnat. Ni vet ju hur det är att sova med feber plus den där förbaskade åskan.. blev lite panik. Blir filmmys i soffan hela dagen idag för min del.. Ha en skön helg allesammans.

It never gets easier, you just get better.


Smile.

Efter lunchen i skolan idag åkte vi iväg till Wayland där vi skulle tävla med choir för state festival. Vi sjöng tre sånger och fick väldigt bra betyg, excellent för att vara exakt! Alltid kul (: Vi vet dock bara betyget, vi fick inte veta om vi gick vidare eller inte. Ska meddela er när jag vet, host mamma.

Nu är jag iallafall hemma, grekland väder ute. Så himla varmt, älskart! Tror dock jag börjar bli sjuk, nyser hela tiden, mitt huvud är spänt, halsen gör ont samt min näsa är full med snor och min kropp är trött. Tänkte dock ta en liten promenix för att få lite luft, kanske hjälper mitt huvud. Sen blir det sova tidigt och ladda upp för fredag!
tog ju inte några bilder inne på prom så snodde en bild från en kompis.
Detta är Noemie and lucas.

May 2nd

Blev en väldigt härlig cykeltur, vi cyklade sammalagt 16 km vilket va precis lagom. Älskar att nicole gillar att röra på sig och inte är en latis som de flesta amerikaner hah. Jag bokstavligen älskar att röra på mig och det är det som får mig att må bäst. En sak jag längtar till hemma är att komma igång med gymmet och promenader och springa i skogen, förhoppnigsvis är min benhinninflamation borta då.

När vi kom tillbaka från cykelturen hjälpte vi min familj att sätta upp studdsmattan som emma köpte förra helgen. Nu sitter jag och käkar lite grekisk youghurt, nya favoriten! Ska vänta tills duschen blir ledig så jag gå och lägga mig ren och fräsh i min nybäddade säng (:
hemma och svettiga efter en timmas cykling.
hoppelihopp

kbry

Efter mitt track meet igår åkte jag hem till Shelby. Vi hyrde film och myste i soffan hela kvällen. Vaknade upp och drog oss till Grand Rapids där vi tittade på hennes nya lägenhet och sen tog vi en sväng inne på mallet. Köpte ingenting för jag håller lite i pengarna nu för ska ju shoppa massor innan jag åker hem i Chicago så köpte bara en bok jag ska ha på flyget(en) hem, har ganska många timmar att döda... vuxen poäng!

Nu har jag precis kommit hem och vi har jätte varmt och härligt väder så jag och nicole ska ut på en cykel tur till sjön! Tjingeling.

#randomfact

Har kommit fram till en sak idag. Jag gillar inte naglack på fingrarna utan bara på tårna.

RSS 2.0