if there is a soulmate for everyone.

Är äntligen klar med min rapport, känns som jag har fyrkantiga ögon nu eftersom jag har suttit framför en skärm och skrivit i flera dagar i rad nu. Men ska bli skönt och lämna den lilla berondeframkallade elektriska apparaten ett tag och åka ut till kusten i helgen. Ska dra iväg över helgen med lite vänner och "fira" valborg, ska bli skönt och komma iväg igen. Det blev lite impuls så nu ska jag skicka in den dumma rapporten och börja packa (: 

KISS N' TELL.

Färdigt pluggat för idag och nu blir det film. Kanske ledig imorgon med, kan ju inte bli annat än underbart!

Bad night, bad day.


Det var något som inte riktigt stämde i morse när jag vakna, så stannade hemma idag. Morgonen har gått ut på att återhämta sig framför lite DH och eftermiddagen blir till att plugga. love

 


Jessica Szhor.
his eyes.


Har haft ett väldigt bra avslut på lovet vill jag lova. Åkte ju upp till stockholm för 18års galaj. Jag blev senare kvar. När vi vaknade upp dagen efter åkte vi in till stan, gick runt och bara njöt av vädret. Åkte hem när solen börjat gå ner och bytte ut sommarkläderna mot jeans för att senare åka in till stan igen för att ta en öl innan det blev att se på Scream 4. Mr Brody är ju med i filmen, gjorde ju inget direkt. Dock passade han inte in i filmen alls då han bara kan ha en roll.. gissa vilken?

Sen idag åkte jag hem på kvällen, mot min vilja. Jag älskar att vara borta. Ont i halsen fick jag på köpet, så får bli flera liter te nu och en dos av DH.


Bara ett ps, jag har träffat världens snyggaste svensk. Och trevlig var han också. Var finns alla sådana killar? VAR? Modell för björn borg också, han var farligt snygg ska jag tala om för er. Jisses, hade utan tvekan stannat kvar...


I WISH I COULD FORGET THOSE NIGHTS.

Har precis käkat frukost och gjort mig i ordning. Nu blir det att dra sig till huvudstaden, kommer hem sent på söndagen igen!


I will follow you into the dark.

Skulle behöva pausa livet lite just nu. Underbart väder, underbara människor, underbart allting. I går efter jag duschat blev jag upphämtad med cab, as värt eftersom jag inte hann torka håret haha.. Vi träffades senare ett gäng och tryckte in oss i två bilar och åkte ut till Claras land. Bara njöt av vädret, grillade och hade det allmänt gött! Skrattat har vi med gjort, veckans magträning check!
finisar


The dj got us fallin in love again.

 
Tog fel på tiden ungefär 3 timmar. Tur att jag kom på det precis innan jag somna. Så jag gick inte miste om något. Sitter för övrigt ute i solen och käkar frukost med lillebror. Sen blir de att cykla iväg till tandläkaren, jag tänker inte sitta och löka på en varm buss!

-Hennes röst är otroligt skön att lyssna på, har fått en liten hatkärlek till den här låten.


-


Vädret asså, man kan ju inte göra annat än vara glad. Har glidit runt på stan i solen och lunchat med johännis. Mötte senare upp clara och körde ett varv på gymmet. Nu ska jag kolla på DH, imorgon blir det tandläkaren vid 11. Ytterligare ett steg närmare att ta bort den, kan till och med vara så att jag får ta bort den i underkäken redan imorgon. Men det återstår och se, huvudsaken är ju att det blir bra. Nu blev mitt te klart, bye bye!


It could be great you know.


Åkte in till staden för att ta en glass i solen med gullefia förut. Ska strax göra mig i ordning igen för att möta upp två filurer och ta en öl på Ågatan. Men först ska jag slänga i mig en ceasarsallad!


complete freedom.

  
Jag överlevde veckan, dock skulle jag inte vilja påstå att vi har ett riktigt lov då vi har två rapporter som ska vara inne veckan efter påsklovet. Hursomhaver så var jag i Ljungsbro igår, och idag har jag varit på landet över dagen. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kika på Desperate Housewives, råkade nämligen få med mig 2 boxar hem idag..  Tackar vi Fritjof för! Tjingeling

 

 

 


I'm alive again, more alive than I have been in my whole entire life.

Vi kör en nystart igen, på riktigt. Och nu är jag här för att stanna.


RSS 2.0