New years eve.

Igår blev det chill hos nicole och ryanne, senare hem till grabbarna i källarn och snacka om tjejer... hahah
Idag är det nyår, det är tydligen inte så big deal här, man klär inte upp sig och det är inga fyrverkerier utan man ser "the ball drop" i new york på tv. Vi ska till en familj som ska hålla en sjuhundrande stor fest. Hunter har tagit med sig alla kompisar och jag tog med mig michelle!
Gott nytt år sverige, Nästa år åker jag hem,

Sullivan.

nämde jag också att jag har världens bästa värdfamilj?

Dooley.

Nämnde jag att jag har en väldigt söt hund?

Michelle ma belle.

Blev ytterligare en mys dag, ansiktsmask och duscha länge. Blev senare att ut och äta med tjejorna. Kan inte fatta att Michelle åker om en månad...en utav mina bästa kompisar här i usa.

I like it like that.

Charmig bild på mig och Nicole. Hängde med denna brutta igår. På kvällen blev det bio med Nicole, Hunter, Mitchell, Connor, Michael. Vi såg Mission impossible, Michael Nykqvist var med i den filmen. Efter filmen tog vi bilen till Arbys och käkade, premiär för min del. Nyttigare och fräschare variant av Burger King och Mc Donalds.

smoke and mirrors.



Utkast: Dec. 27, 2011

Igår åkte vi till the mall, väldigt mycket folk men jag hittade ingenting jag tyckte om. Avslutade kvällen med film med gänget, vi såg Friends with benefits. Väldigt bra och rolig film som hamnade väldigt högt upp i min film lista.
Hade en nattgäst här med, vi låg och prata om allt mellan himmel och jord framåt små timmarna. Mys

Julklappar.

fick godis, film, presentkort, kläder, nagellack, smink, lotion, pengar, runningshorts, mössa, vantar, michigan tröjor, semester pengar, pjyamasbyxor, nässesär, tandborste(behövde det), kaffe drinkar.
Och sen köpte jag självklart julklappar till mig själv, lite kläder.
lite finare jacka, nyårs/snowcoming klännig, tröja, linne och shorts. Lite tidigt för shorts kankse men de va 40% på hollister.

Christmas eve.

Imorse vaknade jag utav emma som skrek "wake up, its christmas", söta unge. Blev kika i julstrumpan, jag har fått en egen som jag sen ska ta hem. Vill absolut ha julstrumpa i fortsättningen. Efte det blev det åka i myskläderna till kusinerna där resten av släkten var. Serverades frukost och vi öppnade julklappar. Fick sjukt mycket julklappar, nästan för mycket. Jag önskade mig inte så mycket men de gav mig massa saker ändå :) Nu blir det filmtittande resten utav dagen.
imorse klockan 08.20
julgran nummer två
frukost buffe
julklappsöppning
julklapp från papa och grandma

december 24.

Dagen innan julafton blev det mat på subway och sedan bio med tjejerna! Snöade när vi åkte hem så blev allt lite julstämmning trots allt. Idag åkte vi till mormor och käkade mat och gav varandra julklappar senare åkte vi till en julfest. Emma sover inne hos mig så vi ska krypa ner i sängen och se på film. Imorgon är det julafton, igen.
Amerikanerna firar ju två dagar här.

take care.

låt som spelas flitigt senaste veckan

Förlåt, men är då inte LITE starstruck.....

 
 
 

well...

Skulle åka skridskor idag med snön har ju smält, det är som vår här. Ingen julkänsla alls. Sitter och myser reält i soffan med vampire diaries med h och r. Helt lagom, jag trivs med mina grabbar.

kindness.

Idag fick jag bevisat att alla killar inte är idioter, finns några enstaka som verkligen är ärliga och snälla rakt igenom och det imponerar mig så sjukt mycket, jag blir varm i hjärtat och det får mig att hoppas. Idag hände lite saker och hur en kille reagera på det gjorde mig väldigt positivt överraskad, smälte för ett tag och sedan sa jag rakt ut att jag verkligen uppskattade vad han gjorde. Väldigt moget gjort. Mera sådana killar tack!


parantes.

hade seriöst snack med en filur här om dagen, så glad att det finns människor med fötterna på jorden och lite vätt i skallen.

you always make me smile.

Mötte upp Nicole i kyrkan i söndags och efter det åkte vi och käka på applebee's, absoluta favorit restaurangen med riktig god mat. Efter det åkte vi till biggby cafe och senare hem till henne och tog det lugnt. På kvällen kom hon hem till mig och vi intog källaren med subway och vampire diaries maraton.

here goes nothing.

Igår åkte vi till the mall och inhandlade sista julklapparna. Efter det hängde jag med tylor och robert, åkte hem till taylor och käka mat med hans mamma och pappa. Senare blev det tillbaka hit och häng med samma grabbar och hunter när han kom hem. Robert vill bli kiropraktor och erbjöd sig massage. Han masserade mig bokstavligen i två timmar. Aldrig haft sådan lång massage innan, fett skönt. Han masserade även mitt huvud/nacke, somnade tre gånger hah. Somnade sedan i  soffan med grabbarna.
Längtar till nyår. kommer bli awesome
ett försök till årets julkort,

f


I see you.

Har som sagt varit en zomibe den här veckan. Idag gick jag till skolan men gick sedan hem efter 1st hour.
Huvudet väger 1000 kg och det sticker och gör ont bakom ögonen och bakhuvudet.. hoppas det går över snart.

got to love life.

Även fast grabbarna sprang runt i speedos, fanns det ett par riktiga snyggingar från andra laget. Killar som simmar har sjukt snygga kroppar, gjorde inget att stå och filma i några timmar. Killar alltså. Snowboard/skate stil eller killar som sysslar med musik. humor. Eller endel grabbar bara, dör lite.

december 15.

Gick runt hela dagen och trodde det var fredag, det var det ju då inte. Hela veckan har gått sjukt sakta, och igår gick jag hem från skolan efter lunch. Hade någon konstig variant utav migrän. Kände det på mig från i tisdags men bröt inte ut förens igår. Så blev åka hem. Trots att jag fortfarande känner mig lite hänging idag fick jag ångest att jag missade träningen igår så blev ett varv på löpbandet. I skolan idag hade vi julfest med kören, körde julklappsleken och käkade mat. När jag satt i min 3rd hour kom en utav student leaderna in och gav mig ett kort och godis. Tydligen någon anonym på skolan som skickat godis till mig. Ni vet som det är i filmer kan man betala en peng och skicka godis, roser och sånt till andra elever på skolan runt vissa tider och nu var det tid för godjul önskningar. Blev glad så klart, men vill veta vem jag fick den ifrån...

we had a promise made.


jisses, bästa covern på heartbeats.

En sak jag saknar.

SVENSK JÄKLA HUSMANSKOST!!

Tänkte bara tala om att jag lever.

Var ett tag sen, men livet har kommit emellan. Helgen har varit en riktigt mysig sådan, en riktig chill med vännerna helg. Upskattat som fasen. Mådde bra i kroppen efter den här helgen, varit så mycket kärlek.
 
Idag har huvudet varit någon annanstans och kroppen i skolan. Blev chilla hemma till lite vampire diaries. Åkte senare iväg till basketball game och sedan blev det choir concert!
 
 
 
 

you had me at hello.

Filmhäng med huntard och sabrina idag, senare blev det 4 km på löpbandet. Blev en snabbis eftersom jag har träning idag! Sjukt skönt med helg!
älskar kartbilder, om jag hade modet skulle jag vilja ha en världskarta på ryggen men jag vet att jag skulle ångra mig.

just can't get enough.

Skola idag, fick många kommentarer om mitt nya hår! Även från personalen i cafeterian, tycker om dom väldigt mycket. Snackar alltid med dom när de gör min wrap haha. Track var inställt så drog 5 km här hemma på löparbandet plus lite styrka. Känner redan att min kondition har blivit bättre! Är ensam hemma ikväll så ska nog ta och mysa till det rejält med film och massa filtar, fryser som bara den.
söta små syskon

Forever yours.

 Är nu mörkhårig igen med lite rött i sig. Det är väldigt mörkt i huset så mitt hår ser väldigt mörkt ut, men det är väldigt krämig chokladbrun. Har fått mörkare hår så utväxten kommer nog inte synas lika mycket. Blond känns fräshare men det här är på något sätt jag. Ville klippa av till axlarna, men det tar vi nästa gång.

För att hålla mor och far uppdaterade.

jahani mina kära vänner. Alltid ska de vara något med mina satans små fötter. Läkaren på skolan tror det förmodligen är inflamation eller att jag på något vänster har "flyttat" en led/muskel på sidan av hålet man har under foten. Blev förbannad så sprang ändå i fredags, blev dock värre under helgen så fick gå till henne efter skolan idag och tejpa ihop det så var man påt igen. Vill inte missa någon träning. Hjälpte gjorde det dock.

Utkast: Dec. 5, 2011

Varför kan inte alla människor i världen vara ärliga och snälla. Vad vinner vi på att vara falska, det slår bara tillbaka. Varför håller man inte saker man lovar, vad ger det att berätta den där hemligheten vidare. En människa litar på dig och berättar något, låt den då stanna hos dig. Vara hjälpsam. Det är då man får hjälp tillbaka. Det handlar om att ge och ta. Mår man så sjukt mycket bättre när man vet att man är hjälpsam. Men jag förstår inte varför folk bryr sig så mycket om vad alla andra tycker. Varför kör man inte sitt eget race och är snäll. SNÄLL SNÄLL SNÄLL OCH ÄRLIG. Så himla viktiga egenskaper. Snäll, humor, ärlig är de tre viktifaste egenskaperna jag ser i en person.
Det är inget som har hänt mig, men man hör så mycket runt om. Både hemma i Sverige och här i USA. Jag har så många exempel.
VARFÖR KAN INTE ALLA PÅ DENNA JORD VARA, ÄRLIGA, SNÄLLA, RESPEKTFULLA. Förstår ni vad fin våran jord skulle vara då. Ge och ta mina vänner. Ge och ta. Ge tillbaka det du tar från en person.
Jag har lärt mig sjukt mycket om  riktigt vänskap här.

.

Hade en riktigt rolig lördagkväll. Skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Allting blir alltid bäst när man inte har några förväntningar alls.

Första begravning.

Var på min första begravning någonsin i lördags. Haft turen och slippa det. Träffade hela släkten på morgans sida. Rörigt att få ihop vilka alla var, är inte van vid stor släkt. Sorgligt var det. Jag hade inte träffat personen som dött men så fort Bridget började gråta framför mig kunde jag inte hålla inne tårarna längre. Har bara gråtit en gång sedan jag kom hit, så detta blev andra gången. Kändes konstigt att gråta när jag inte ens kände personen. Men man är ju som sagt lite extra mör när man är själv på andra sidan jordklotet. Begravningen var väldigt fin, väldigt fina tal. Som fick mig gråta ännu mer. Efter en timme i kyrkan käkade vi lunch alle sammans och senare blev det un nedsättning.
Kan inte föreställa mig hur en begravning kommer bli när jag faktiskt kände personen när jag stor börla på den här.

Friday im in love.

basketball game @ allegan high school

Medan resten utav min familj va hemma från skolan i fredags åkte jag dit efter 3rd hour, för annars får man inte vara med i sina sporter och det vill jag ju. Efter track åkte jag och montse hem till mig och käka och duscha. Senare blev vi hämtade utav jess, blev lite kalas och sen sova hemma hos jess.

RSS 2.0