I miss you.
Upp med tuppen för att åka till vårdcentralen, har inte gått upp tidigt sedan jag gick i skolan! Idag blire en sväng på stan och sen packa det sista. Sen väntar grekland!! 


Ilandsproblem så här på kvällskvisten!

Vill färga och klippa håret nuuu!! trött på't. Men de får vänta tills jag kommer hem från greket! Lika så behöver jag en ny digital kamera till usa, min är ju trasig sedan länge och man kommer inte orka ha systemen överallt.


when nothing goes right, go left!

Dagarna i Stockholm har innehållt väldigt blandade känslor, väldigt många tårar. Men hotell frukost, lite shopping och garv till liar liar med mamma gjorde att vi överlevde! Blev även visum ansökan på ambasaden, lite läskigt men jag klarade det! Nu är jag hemma igen och allt verkar ordna sig! Blir lite pizza och harry potter på det!
ha de


.

emotional rollercoaster

It's what we believe in.

 
Åkte bort till vårdcentralen för att ta bort mina stygn idag, obehagligare än vad jag hade tänkt mig. Dock var det fortfarande inte helt läkt så ska tejpa ihop det massor ett halv år fram över. Nu ska jag hoppa in i duschen sen åka iväg till affären och handla godis och sen cykla hem till clara där det vankas harry potter maraton med henne och lisa.

Imorgon åker jag till stockholm och blir borta några dagar, så vi hörs i slutet av veckan!


Space bound.Lyssnar aldrig på sån här musik, never. Och inte eminem heller för den delen men det är något i den här låten som jag känner något för. Kanske texten.


Grekland.

Igår bokade vi en resa till Grekland, tradition ni vet. Åka iväg med familjen en vecka innan jag lämnar dom! Ska bli wonderful! Nu blir det mysa ner sig med film i soffan och försöka bli frisk! HUGS


When im with you I get the shakes, with you I have zero strength.Som några vet så ska jag iväg till usa ett år. Fick reda sista dagen i Spanien när och vart. 30 augusti bär det iväg till Michigan. Familjen är sjukt underbar och har exakt samma humor som mig och jag känner på mig att det här året kommer slå alla år med häst längder. Vill dra dit nu!!!


who knew.

Såret var inte läkt så ska inte ta bort stygnen för ens nästa vecka, spanien kunde tydligen inte sin skit.

Igår åkte jag in till stan och gick ut och åt med lisa och clara, mycket trevligt!
Nu ska jag ta och se på en film och sen duscha, ikväll blir det fest


We clutch, it isnt much, but its enough to make me wonder whats in store for us.

Roligaste veckan i mitt liv. Har hunnit med väldigt mycket på nio dagar. Allt från sjukhusbesök (läs första natten) till en lättare variant av förälskelse. Vi har dansat som det inte fanns någon morgon dag. Det blev dock en vecka utan bad för min del men jag njöt ändå, varenda sekund!

Imorgon ska jag till la hospital och ta bort mina stygn. Sen efter det blir det träffa brudarna.

Bilder kommer imorgon, kan bara bju på de få bilder som är från min kamera.

  

 

 


Utkast: Juli 4, 2011

lunchat med mamsen på stan och på eftermiddagen blev det minigolf.
Nu blir det packa det sista och ta och duscha, skrubba kroppen lite så man är redo för sol. Har inte sett solen på flera dagar... Ska bli så underbart att åka iväg imorn till solen med mina fina!


you're not like the others.

Min dator är på lagning nu vilket har gjort att jag har lagt de timmarna på gitarren istället. Och det börjar faktiskt ge resultat, vilket gör att det är mycket roligare att spela. Hoppas dock min dator går att laga innan jag sticker iväg. Vore ju värt att ha med sig datorn i USA.


your touch magnetizing.


Jag körde hem i åskan och spöregnet, var lite rädd ett tag men kom hem levande. Är lite seg idag så det lutar åt en hemmakväll med mamma, pappa, alex och axel. Men först duscha!


When I tell her keep it drama free.

Lever fortfarande på tisdagskvällen, måste verkligen se dom live igen. Och göteborg, vilken mysig stad. Ska jag bo kvar i Sverige ska jag lätt bo där. Nu blir det landet!


RSS 2.0