haters gonna hate.



Sista fek provet skrivet och det firade vi med glass från bosses och senare åka ett gäng till himna och njuta utav solen. Nu är jag hemma igen och ska lägga mig i badet tänkte jag. Somnade sent inatt så är lite segis.


Blä.

Sitter nu nyduschad och ska ta och lägga mig i sängen och kolla 90210, mycket skönt för kroppen efter att ha sovit i en soffa hela natten. Hängt i loftis och chillat, och idag mår man som man förtjänar. Nae nu ska jag ta och dö, hejs!

replay.

  
natural

Varit ledig från skolan idag. Så har legat på balkongen och pluggat och jobbat på brännan. Mindre kul att solen bara var uppe i två timmar. Ytterligare en sak klar så nu är det bara fyra grejer kvar. Men imorgon tar vi helg, och det behöver jag för att ladda upp för nästa vecka! Nu blir det dejta kudden, peace!

Wake up.



-

 


Vill tränaaaaaa

Tänkte bege mig ut på ett varv runt ån. Vill springa men ska nog vänta med det tills jag är helt frisk, sen har jag egentligen inte tid heller för har massa saker i skolan. Men har inte rört på mig på en månad pga sjuk, plugg och stukad fot men behöver lite ny energi för att hänga med i svängarna nu. Så tjingeling.
 


Söndagen den 22:e maj 2011

Tre veckor kvar i skolan, fyra veckor tills min tandställning ryker. Om sju veckor äre spanien med tjejorna och efter det befinner jag mig i usa, i ett helt år. Lika bra att göra det officiellt. Nu den senaste veckan har jag haft usa i mitt huvud hela tiden. Jag är supertaggad men livrädd på samma gång. Jag tror jag har målat upp en bild i huvudet hur det kan bli. Förväntar mig alltid det värsta. Det ska man inte göra, inte med någonting egentligen. Tänka är farligt, iallafall för mycket. Men när man ska vara borta från sitt vanliga liv i ett helt år är det nästan omöjligt att låta bli att tänka. Men jag vet att jag vill, behöver ett år för mig själv och stå på egna ben. Växa som person. Se världen från annat håll. Skaffa kontakter. Resa tillbaka. Eller stanna föralltid. Kanske inte komma tillbaka alls.

Ja som ni märker är det mycket som flyger runt i huvudet. Och som alla andra gånger måste jag släppa min rädsla. Jag förlorar absolut ingenting på det, jag vinner. Vinner så in i helvete.


Lördagen den 21:e maj 2011

  

Blev grillmys och kubbspel igår, det var mysigt! Idag har jag varit med johännis och sen en sväng på ikano. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig redo inför kvällen. Ska iväg till Anna där vi ska börja med att grilla, vad som händer sen får vi se! love

.

Don’t think. Don’t fucking think.
Because when you think you realize just how fucked up everything really is.
You realize you don’t know how you got where you are, you don’t know where you’re going and you don’t know what to do anymore.


That made everything feel better.


Sitter på bussen påväg till Johanna där det vankas grill med lite fina människor. Orkade inte åka hem imellan så det blir att åka direkt, tror jag sover kvar där också :) Tjingeling.


Fredagen den 20:de maj 2011

Äntligen lite sol här i Sverige och att starta dagen med en lång sovmorgon är ju inte helt fel. Har bara iv idag, alltså börjar jag 13.40. Börjar må bättre, hade tur att jag inte missat så mycket när jag varit hemma. Nu ska jag äta bamse frukost!


Grekland 2010


-




Torsdagen den 19:de maj 2011


Valde mellan att stanna hemma idag igen eller pallra mig iväg till skolan (eftersom jag inte orkar ligga efter). Åkte till skolan iallafall och så var självklart alla lekioner inställda, var ju bara vända på klacken och åka hem igen. Skönt med ändå oskönt. 

Idag ska jag strukturera mitt liv lite granna, behövs kan jag säga.




you could be the devil, you could be an angel.



It's like an addiction,
it eats me up but I love the way it feels


Sjuk.

Har legat och kollat på The last song utan resultat utav sömn. Det är jobbigt det där, det är ytterst sällan jag kan sova på dagen och det är synd med tanke på att jag skulle behöva sova lite extra ibland. Skulle vilja krypa upp och sova i någons famn just nu.

Nu tänkte jag ta och duscha, är helt snurrig i huvudet så vet knappt vad jag heter och varm som ett element är jag också. Tror det är feber på gång. Hinner inte vara sjuk nu, har endel grejer att göra med går ju inge vidare när kroppen är seg. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv... nog om klagomål.


Onsdagen den 18:de maj 2011

Jag har varit hos tandläkaren idag och fixade det sista plus att jag fick ett datum då jag ska ta bort den. Hur nice? 21 Juni åker den av, redigt skön och bli av med den till sommaren. Gick hem efter en lektion i skolan, är fortfarande sjuk och är trött och har ont överallt. Så tänkte och lägga mig framför någon film och försöka sova lite.


He's got my heart, but he just doesn't know it yet.


Tisdagen den 17:de maj 2011

Slutade tidigare idag så det blev ett varv på staden med min kära Vickan. Dags att införskaffa sig lite nytt i sin garderob, köper typ aldrig kläder längre. Ikväll blir det iallafall språkplugg och sen soova! Är helt slut i kroppen och har både ont i huvudet, halsen och bihålerna. Mamma tror det är en bihålsinflamation på g, och det har jag inte tid med.




Stockholm 13-15 maj.














Måndagen den 16:de maj 2011

Direkt efter skolan i fredags tog vi bilen upp till lägenheten i stockholm. Helgen har varit kanon och välbehövd. I går lämnade jag tjejerna och stack på ett tre timmars möte. Efter det köpte jag med mig latte från espresso house att värma mig med i regnet och satte mig sedan på tåget tillbaka till linkan. Idag är det back to school, har inte överdrivet mycket i skolan så ska försöka komma igång med träningen igen efter ett litet uppehåll. Men nu måste jag kila till bussen. PZ


beautiful people.

Cyklade till skolan imorse för omväxligens skull. Det var skönt men långt och varmt. Har även hunnit med och jobba en liten sväng och nu blir det dusch och plugg. Vill ha helg ♥



24 minuter.

Om det inte vore för all underbar musik som finns här i världen hade jag utan tvekan slängt ut datorn och skitit fullständigt i att skriva en lång rapport. Men nu finns den ju och jag får nöja mig med det och knipa igen munnen och göra som skolan vill. Har only 24 minuter kvar på mitt spotify.. så lär bli ännu mer youtube nörd än vad jag är nu.. Tror spotify kommer få som dom vill iallafall, jag kommer bli med premium inom en snar framtid.


hej jag heter karolina

och vill göra något med mitt hår.


you can't do this to me one more time.


Duschade i drygt en timme, underbart. Har precis lagt mig till rätta i sängen och tänkte kolla på DH innan jag ska sova. Imorgon blir det shorts-invigning för säsongen, 23 grader och strålande sol. Underbart.


hang with me.

Min stortå är fortfarande vrickad(om den nu inte är bruten) sedan en vecka tillbaka. Gör ont i hela foten och det känns som att stortån hänger löst. Men vafan, man är ju van vid smärtor i fötterna vid detta lag så det är ju ingen konst. Bara att det göris lite ontis. Aehepp, ska ta och kasta in mitt golv (kläder) i garderoben sen försöka hitta ut till köket. Gör ju om här hemma så alla grejer står överallt så man får gå en liten labyrint om man ska någonstans. Tjingeling



the show goes on.

Jo mina vänner, helgen har varit grym återigen. De senaste helgerna har varit för bra så jag bara väntar på att den helgen där allt ska vända ska komma. Allt har ju sina toppar och dalar. Slänger iallafall in en bild;






you

,

hey you.

Detta kankse låter larvigt, men tror jag har stukat min stortå. Man ska inte tro att man har kvar talangerna i fotboll när man slutade för cirka 3 år sedan... Ont gör det, aj aj aj. Ska trösta mig med en chokladboll!


high on life.

 
Asså jag har varit full på livet de senaste dagarna. Har en sådan underbar känsla inom mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Idag har det varit snöstorm som säkert ingen missa så jag och johanna passade på att åka hem till mig och göra varm oboy och chokladbollar, mysigtmysigt! Sedan skjutsade jag ut henne till stallet och klappade lite på hästfan och sen åkte hem. Nu måste jag städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag, har ju haft en nisse som flyttat in hos mig sedan 1 vecka tillbaka och han grisar ner lika mycket som jag. Så ska sätta på musik och njuta utav de sista 5 timmarna jag har kvar av mitt spotify..

Can we bring yesterday back around.

Jisses vilken underbar helg jag har haft, asså dessa underbara människor.. vill bara krama om dom och säga tack för att ni är som ni är. Chillat i solen, ätit god mat, skrattat, partajat lite granna och bara levt livet.








Jag har verkligen skrattat av mig den här helgen. Skratta är lätt bästa medecinen mot allt. Skratta är det bästa jag vet. Mina tjejor är också de bästa jag vet, fyfan vilka pärlor hästen och vickan är alltså. Love you ♥


RSS 2.0