you da one.

Kunde inte sova inatt heller så vaknade 10 minuter innan vi skulle åka, på med kläder och sminka sig i bilen. Kände på mig att dagen skulle bli en helvetes dag. Blev dock ingen helvetes dag, var mest trött och klumpig hela dagen. Ni vet, lyssnar inte när folk pratar, går in i saker, tappar saker, gör allt fel. Kallt var det också, så jag och kailey åkte och solade. Fick göra det gratis så det va nice. På kvällen blev det basketball game i skolan med några brudar.
Imorgon är det track igen så bäst att bli trött så man kan sova lite!! Taggad dock. Senare blir det ett besök till farbror docktor.

Från och med nu.


I go crazy when you walk in the room, you're lookin so good it hurts to look at you. I just like the way you look. You're full of secret feeling. I've got some bright ideas involving you and me.



Killar och återigen killar. Klädstilen säger sjukt mycket, snoboard/skate style, mums. Allegan har allt några gobitar. Tog ett tag att hitta dom bara.

Måndagen den 28 november.

Kunde inte somna inatt så låg vaken till två. Upp vid 6.45 och käka frulle som består utav:
bagel och flingor med mjölk.
Tycker om alla mina nya klasser, så dagen gick väldigt fort. Alla nya lärare är riktigt sköna och nya människor i klasserna. Denna termin kommer gå fort. Efter skolan blev det snabbt springa till skåpet och sedan till toaletten och byta om. Sen sprang vi en mile (inte mil) och tog tid vart vi låg. Gick dock segt för mig och landade på 7.13. Tänkte skriva upp mina tider och se min utveckling. Tänkte även med mått. Vore kul och se. Efter löpningen körde vi styrke träning med kroppsvikt i en halvtimme. Och senare till gymmet för att lyfta vikter och se hur mycket vi klarade av. Mina armar klarade av 75 pounds (34 kg) men benen kom jag upp till 155 pounds (70 kg). Ganska bra för att inte ha styrketränat sedan i vintras.  Nu är jag död och ska sova!!

find your love.

Denna vecka ser jag fram emot. Indoor track börjar, get pumped!! kommer vara död!! Nya lektioner! Färga håret och klippa och sen något annat skojsigt vi har bokat tid för. Woop woop!!

kvälls tankar.

Sitter i sängen för tillfället, funderar lite. En kompis här förlorade denna eftermiddag sin mormor i en trafikolycka i lilla allegan, som hon var jätte nära med. Jag har fikat i hennes mormors husbil och laura såg henne senast igår. Det är bara så konstigt. Det är sjukt att saker kan ändras så snabbt, sekunder. Lika dant fick vi ett mail från min organisation att en norsk utbytesstudent krockade in i ett träd när hon körde snöskoter med hennes värdfamilj förra söndagen och klarade sig inte. Stackars värdfamiljen och stackars hennes riktiga familj. Släppa iväg sin dotter och sen inte få henne hem igen. Hämta hennes kropp på flygplatsen, för de vill antagligen ha kroppen hemskickad igen.
De har varit 3 människor i min värdfamilj och en i min riktiga släkt som dött sedan jag kom hit. Plus en kompis nära vän som tog självmord. Väldigt mycket på kort tid. Döden är hemsk och orättvis. Trots att jag inte kände dessa personer så bra, gör det mig ledsen. Vill bara säga, ta inget för givet. Ta hand om det du har, för ibland vänds allt upp och ner. Och du förlorar det du en gång hade. Men samtidigt kan man inte vara rädd för att göra saker. Jag bara ville få sagt att man ska uppskatta det man har och ta hand om varandra. Ikväll går mina tankar till dessa personer. Vila i frid!

Where have you been.

dagens låt;

how do I reach you.

Va ute och sprang en stund förut. Nu har jag duschat och väntar på att bli upphämtad. Ikväll blir det chill.
när jag ser den här bilden vill jag vara blond! cant decide.
låter frisören avgöra. Men annan frisyr ska vi se till att fixa.

Godmorgon.

Har precis vaknat, fick en chock när jag kollade klockan och den visade 3 pm. Igår blev det som sagt mys och mat hemma hos Lauras kusin, gick ut och kollade på en julparad också! Åkte senare hem med hunter och det blev fifa tävling i källaren!

you look so good it hurts sometimes.

Cause you're independent and you got my attention

Fly together.

 
 
Hemma igen, och nu blir det iväg igen för sista thanksgivning firandet! Vad som händer efter det får vi se!

Black Friday.

På själva thanksgiving dagen var jag först ute och sprang. Sedan åkte vi till grandma där resten av deras släkt var, käkade och umgicks. Sedan vidare till Lauras kusins mamma. Senare blev det hem och ha skypedate med mammsen. Senare blev det ytterligare iväg till Morgans sida utav släkten, mer mat. Påvägen hem skjutsade dom mig till Shelby och sen åkte vi till de mall som öppnade vid midnatt och hade massa rea. Sov även över hos henne.
Nu blir det till the mall igen med laura och emma.

Thanksgiving.

Nu är jag ledigt. Invigde den med att fira "dagen före" thanksgiving med första halvan utav släkten. Åkte hem till lauras kusin och käkade mat och umgicks. Senare hemma blev det vila magen och sova inne hos emma.
en fjärdedel utav släkten.

the small things you do.


New new.

Nu har jag bestämmt mig. Har fått nog utav mitt tråkiga hår. Allt i samma längd är inte min greje. Och inte såhär kort längre. Så blir röd/mörk/kokosnöt mörkbrun och sätter i permanent hår så blir lite längre. EXCITED!!

Im so proud of you.

2 exams utav 5 är klara. Tror det gick bra. På måndag börjar second trimester. Då har jag:
  • Tv media production(göra musikvideor och filma grejer till skolan, ser jag fram emot)
  • english
  • parents hood(lära sig hur en familj är uppbyggd)
  • Business apps 2 Choir
  • history
Bytte från bussiness apps 2 till choir istället. Kände att jag fick nog utav att ha business apps 1 denna tri. Plus att jag går ekonomi hemma. Vill prova andra saker. Men det var svårt att hitta ny lektion för den timmen. Fanns fåtal alternativ att byta med om det skulle matcha med resten utav mitt schema. Så det fanns en typ av choir class, men det är tydligen en advanserad kurs där man måste gå på audition för att huvudtaget kunna ta kursen. Va fasen tänkte jag, värt ett försök. Är inte världsbäst på att sjunga med är inte tondöv. Gick dit där det var två som lyssnade på mig under en kvart. Va faktiskt lite nervös innan och jag har inte sjungt seriöst på år och dagar. Men dom tyckte jag hade det i mig så jag blev godkännd. Haha, made my day!
Woho, känns som allt går bra nu. Taggad för indoor track.

A little attitude problem all good it'll make the shit last.

har haft låten fast i huvudet hela dagen..

I can't see through you.

Examweek denna vecka, vilket innebär att jag har prov i alla mina fem ämnen i två timmar varje dag. Även om betygen inte gäller i sverige så ligger jag bra till. Vi har bara skola fram till onsdag för på torsdag är det thanksgiving. Ska bli spännande eftersom jag aldrig upplevt det tidigare. Blir massa familje tid den här veckan med deras stora släkt. Tror jul kommer bli lite kämpigt med hemlängtan med tanke på att det är väldigt mycket tillbringad tid med familjen. Eller hemlängtan är fel ord, saknar mer personer. Inte hem.
Önskar att mamma, pappa och alex kunde sätta sig på ett plan och fira jul med oss. Det är ganska sjukt egentligen att du bara lämnar säkerheten och de personer du älskar mest utav allt. Tänk mycket på det den här veckan. Jag har börjat bli känslig när det är mamma-dotter moments på filmer.. Laura är underbar, men det är fortfarande saker min mamma gör man saknar.. ni vet de där små mamma sakerna. Nehep, nu ska jag inte göra dig ledsen mamma. Du vet att jag har det skita bra och det är bara 6 månader kvar! Skulle vara konstigt om jag inte skulle sakna. Det gör man när man är ifrån varandra. But what doesnt kill you only makes you stronger!
Nu blir det fortsätta med plugg och sen ut och springa.

.

what am I doing? that's right, I’m doing me. I’m living life right now man and this what I’m do til its over.

Miss America.

Igår blev det käk och häng på Applebees, väldigt god mat. Förföljt utav bio.
Väl hemma blev det springa 5km och senare decka i sängen redan vid 22.00.
trött cheey.

Save me from being confused.

dagens låt;

.

And all that attitude, I don’t care bout it..

So I flip that middle finger and the index finger follow, we aint got no future in tomorrow

Saknar fisalisa lite granna. Nu är det helg igen. SKÖÖÖÖÖNT.
Nu blire hänga med lite peeps.

Utkast: Nov. 17, 2011

Älskar när man får reda på saker som gör en mer säker på ens val. Bara en parantes.
Idag har jag varit hos grandma och bakat med emma. Nu chillar huntard och emma och jag på mitt rum med musik. Ska ut och springa ett varv, och sen ska jag och några polare iväg till kzoo och se biopremiären av twilight vid 12. Kommer komma hem vid 3 eller 4 på natten så sover hos jess  :) Tjingeling.

I'm beautiful and you're handsome.

Sitter och äter flingor med mjölk och dricker ett stort glas med vatten i soffan framför tvn. Blivit beroende utav is vatten. Somnade vid 10 igår och när jag vakna imorse var jag fortfarande trött och kände på mig att jag inte skulle ha någon energi i skolan. Så stannade hemma och har precis vaknat upp (11.00) men är fortfarande trött. Vet precis vad vi gör i skolan så missar inget viktigt. Ska ändå försöka göra klart en sak vi gör i Bus Apps 1. Men resten utav dagen består utav film och sova.

This shit is so random.

Eftersom min kondition låg på botten när jag kom hit började jag med 15 min löpning varranan dag, sen har jag ökat 5 minuter varje vecka. Nu är jag uppe i 25 minuter! Vet att det inte är så långt, men det gäller att börja lugnt så jag inte tröttnar på att springa. Kan inte vänta för indoor track att börja. Näst-nästa vecka smäller det! Ska bli vältränad.
Så 25 min denna vecka, 30 min sista veckan innan det börjar. Kommer fortfarande dö den första veckan, men inte lika hårt som om jag inte sprang. Nu ska jag lägga mig i badet och sen läsa ut en bok som ska vara klar på torsdag.
Känner mig duktig idag.

what goes around comes around.

Tröttis så tänkte inte röra en fena idag. Blir att ligga i soffan och glo på serier hela dagen!

Chicago.

Hittat min stad. Chicago kommer bli mitt hem. Lagom utav allt. Och sen ett sommarhus i Kalifornien. Blir dra tillbaka efter två år i Sverige. Ett år för att gå klart katedral, de andra året att jobba och söka college i Chicago. Underbar stad.

headlines.

Drar till Chicago över helgen, bye haters!

this could be a perfect match.

nyduschad och skypat med familjen eftersom jag kommer vara borta hela helgen. Nu blir det packa och sen dra till jess.
Här får ni dagens låt.

Run run run.

snöade för första gången i michigan idag. Lite kul för endel utbytisar från brasilien har aldrig sett det förut så de gick nuts. Nu ska jag ut och springa senare kommer jess och hämtar mig så ska vi åka och se på skolans playvid 6 och sen efter det vankas roligheter. Tjingeling.

the best is when you dont expect anything at all.

Imorgon är det senior skip day.  Efter det blir det springa och sen kommer jess och hämtar upp mig och sen ska jag sova hemma hos henne. Vi är ju lediga på fredag! Nu blir det film.

I bet it sucks to be you right now.

Let's play a lovegame

its all about the image.

Regnade idag. Chillade i träningbrallorna i skolan. Man orkar liksom som alla andra inte bry sig om hur man ser ut.. haha. Spelade in en film efter skolan. De behövde en hottie till tjej till några grabbars spanska film. Skulle prata spanska först men det kan jag ju inte så dom gick me på svenska.. Haha det va kul för jag skulle flörta på spanska men killar jag skulle flörta med va ful så jag sa motsatsen haha. Känns konstigt att säga det till någon utan att dom fattar.. LOL
Drog ut och sprang 22 minuter non stop i regnet. älskar springa i regn. Såg dock ut som en blöt hund när jag kom hem. Nu blire nanna kudden! Ledig på fredag och då vankas det roligheter!!
bassängen i skolan.. WOHO
Swedish fish made in Canada?!?!??!
lil skiten payton!! sötare än sötast
chillar i sängen. Vill ha mitt långa hår tillbaka!
låg död på golvet i torsdags efter jag sprang.

why did we start in the first place.

 
Hade power point presentation för min history class idag. Blev förvånad själv. Men jag har ju lovat mig själv att skita i allt. Känner mig som en ny person...Haha. Jag är taggad för att springa imorgon. Det är så kul att springa här haha vet inte varför men det är något med att springa på sidewalken på gatorna här. Ska springa varannan dag tills indoor track börjar!! Och det börjar efter thanksgiving. Så om sådär två veckor. Och folk säger att du blir sjukt vältränad i indoor track för du tränar varje dag! Springer och styrketränar. Låter tråkigt men är sjukt peppad. Plus att det är med en lärare jag älskar på skolan. 

but again maybe she will.

Har typ haft min första hemlängtan. Eller jag längtar inte hem. Har bara haft en period jag saknar. Kanske låter hemskt att säga men har varit så upptagen fram tills nu så har inte haft tid att sakna. Men denna vecka som varit har jag saknat för första gången. Saknar mammsen, ni vet de där små sakerna mammor gör.

Vill inte åka hem. Har bara tänkt lite mycket den här veckan och varit lite väl känslig. Men jag har lärt mig att det blir vad man gör det till...

Så nu, What doesnt kill you only makes you stronger. Och jag vet redan nu att jag efter denna vecka blivit starkare. Så woop woop.

på tal om annat, hade jag en awesome kväll med peeps igår. Sov över hos jess. Och ya, btw jag har blivit en hard core girl... haha lol. Lyssnar på rapp nu och grejer(dont worry, coldplay är fortfarande närmast hjärtat).. Men bli inte rädd för mig när jag kommer hem. Bara känner att jag har ändrat livsinställning. Nu är det mer, vafan. Livet är bara en gång. Who cares?

Och btw nummer två. Jag hatar svenska människor som "pratar" engelska. Typ använder engelska ord i svenska meningar, ja ni hajjar. Men vet ni vad, nu har jag blivit en av dom. Allt är så mycket enklare i engelska.

Btw nummer tre. Vet inte de här med bloggen. Vill ha så jag kan kolla tillbaka. Men samtidigt vill jag bara leva. Ett dilemma. Nu ska jag ut och springa, fett tagg!!

Btw nummer fyra. Ny Tattooo på g


.

"There is nothing super flashy about anything you know, this is just me. I’m not scared to answer questions truthfully cause I feel like no matter who it is, you need to have respect for people and you not doing shit.
It’s like nowadays if you can just be yourself people have to respect you. If you just being yourself, like you’re not lying to anybody, I mean what is wrong with anybody just trying to do his thing. That’s what I feel about it."

 - Mac Miller


RSS 2.0