your love has always been enough for me.

Gjorde köttbullar, potatis, sås och lingon idag till familjen. Var rädd att dom skulle vilja åka till McDonalds efteråt eftersom alla amerikaner är ju mer för friterat, socker och ost. Men dom as gillade det, hah as gillade, nytt ord. Men dom tyckte om det lika mycket som jag gör. Var skönt att äta "riktig mat". Så touchdown på det (: 

Drömde mig bort i badkaret efteråt. Låg i skållhett vatten och bara tog det lugnt i en timme. Var så skönt att jag låg kvar en kvart efter jag tömde vattnet. Bara låg och tänkte. Är tröttis och jag vill ha friska benhinnor, JAG VILL SPRINGA SA JA!!Hade varit skönt och gå och lagt sig i denna saknade säng och somna till mamma som killar mig på ryggen ♥


heheh

Haha, powerwalkar och är inne på datorn samtidigt. Får tiden att springa iväg. Är redan på 15 minuter och kändes som jag starta för 1 min sen. 45 min to go!

oth

kom hem sent från tävligen idag så missade track, så åkte med misty och tränade en timme. Nu blir det one tree hill mys i soffan. Nya favvo serien.
alltid tyckt hon varit så satans vacker.

Fun fact.

dag åkte jag för första gången en amerikansk skolbuss, bor ju så nära skolan så åker inte med skolbussen. Vi hade nämligen en tävling med kören så vi åkte iväg efter andra lektionen till en annan stad. Stannade och käkade kina mat och sedan åka där tävlingen höll till. Det var en timmes process, med uppvärming, uppsjunging och yterligare en sak där vi skulle sjunga efter noter på ett papper. Jury och publik men vi sjöng jätte bra, fick betyget excellent och "made it to state". Vilket menas att om vi vinner där kommer vi bli "michigans kör". Det var faktiskt mer roligt än vad jag trodde, choir är mitt favorit ämne i skolan!
 
 

you had me at hello.

nu blire åka iväg och hänga hos M. Trevlig kväll allesammans.

you dont want to be alone.

spelats flitit idag.

Hey I've heard you're a wild one.


I need your hands on me now

you're in and out up and down, wonder if you're lost or found but I got my hands on you
Are you strong enough to toe the line, are you gonna make me yours or do I make you mine cause it's time that will tell this tale.

Friday.

Ledig idag, plus att det är emmas födelsedag så ska ut och käka snart för att fira henne. Funderar på om jag ska springa ett varv innan. Har ju blivit så nu att eftersom jag tränar varje dag får jag ångest när jag inte springer..
Igår kväll iallafall kommer Michael hit och gjorde mig sällskap, tittade på vampire diaries. Senare åkte vi in till en midnight movie med lite folk, kollade på the Vow. Helt okay. Däckade senare i min säng runt tre.
Ahepp, om man skulle ta och röra på fläsket.
The Vow

.

Hej dagboken. Idag svimmade jag i någon annans kök. Ramlade ihop och tog en nap på golvet. Men mår bra nu. Mitt blodsocker var väldigt lågt. Rätt som det va vaknade jag upp på golvet. Lite komiskt, men väldigt läskigt. Men va i bra sällskap som tog hand om mig. Tänkte bara dela med mig av mitt crazy life här i amerikat. Hejdå!
My ladies

.

Har den här låten inprintad i huvudet.

Kärlek vid sista ögonkastet.

Blev en bio kväll med grabbarna, kändes skönt att bara hänga med grabbar för en dag!

RSS 2.0