whatever.

oops. insåg att jag skrev på engelska,

right place, wrong time.

Sov inte sådär jätte bra i gårkväll, och har inte varit ute och andas frisk luft på jätte länge, vilket ledde till huvudvärk. Alltså inget track för mig. När jag kom hem väntade ett paket med svensk godis i från en vän hemma i linköping!! Precis rätt tajming. Skypade senare med mamma och efter det gick jag ut i spöregnet med min ipod och gick i skogen. Kan vara det skönaste jag gjort på veckor.. Ska göra det oftare. Nu blir det ett bad och ansiktmask plus hårinpackning och sedan ta och kolla på Vampire Diaries.

You knew my dreams from the start so tell me how did I surprise you.

.

.

Varit vaken sedan åtta imorse, trots sovmorgon.
Jag och nicole lyxade till oss med ägg och bacon till frukost. Nu har jag tränat i en timme och ska hoppa in i duschen innan jag möter tjejerna, vi ska ut och käka! Sedan blir det åka till michelle, slumber party!

Här har ni min helg.

Ledig på fredag så har helg redan nu. Känner inte för att ha kontakt med världen för tillfället.
Så nu ska jag springa på löpbandet här hemma, hade inte träning idag. Sedan ska jag hem till nicole.
Imorgon ska några i track gänget till skolan iallafall och träna, så ska med dit.
Sen blir det hänga/sleepover med nicole och michelle.

pain is weakness leaving the body.

Sov över hos Michelle i helgen, vi va ensamna hemma så lagade mat och myste med film. Kommer bli tomt när hon lämnar, är ju en av mina närmsta vänner här.. Träningen rullar på, känner att jag blivit starkare och orkar mer, vilket gör mig mer motiverad. Nu har jag tagit en lång dusch och nu blir det inta soffan och gossip girl!

Snowboarding.

brädåkning, flörta med grabbarna som jobbade vid liften
varm dryck och skratt. Bra start på helgen.

the times when you screw me over.

Snowday igen, det är fredag vilket betyder extra lång helg.
Har precis ätit frukost och snart kommer Nicole hit och sen ska vi ut och åka bräda!

MUSIC:

såg denna på facebook, vänta bara tills killen i mitten och tjejen börjar sjunga. Riktigt bra.

someone i used to know.

Först va Morgan och Hunter magsjuka, nu är emma det också. Snart är det väl min och lauras tur. Känner dock inte för att spy, gråter alltid när jag spyr. Det är bara obehagligt! Men håller mig undan och tvättar händerna så mycket som jag kan, vill verkligen inte bli sjuk. Medans jag sitter och väntar på att kvällens avsnitt utav vampire diaries ska börja, bjuder jag på bilder.
lite klantig bara, gick in i en maskin på gymmet, och tappade en frysen kyckling på foten. Vardag.

blä-

inne i en period då jag är äcklad utav mig själv..
nu blir det serier, sen sova. tjohejs

en del utav de amerikanska livet...

Det är dags nu, det är lätt hänt att när man är ensam på andra sidan jorden tillfredställa ensamhets känslan med mat. Det står alltid kakor och chips framme, och jag försöker säga nej och äter inte alls mycket. Men det bli ändå mer än vad jag äter hemma och då går man ju såklart upp. Det är även svårt när det inte finns så mycket nyttiga mat alternativ här, och nästan all mat innehåller massa socker. Som mjölken här har dom sockrat på massor mer än hemma. Så hur man än gör kommer man allt bli lite fetare.

better than i know myself.

har inte spelat gitarr på hela tiden jag varit här, tog ju inte med min egna. Men kom på att familjen här hade en så har tagit fram den och börjat lära mig igen..

Vampire diaries.

Somnade vid 9 igår kväll, sov långa sköna 10 timmar tills alarmet gick på imorse. Fortfarande trött, kände inte för att prata med alla översociala amerikanare. Sedan track, dog. Bokstavligen dog. Vill vara vältränad. Ska vi se till. Har precis kommit upp från ett långt bad och ska ta och sätta på en tvättmaskin(mycket som går åt när man tränar varje dag). Senare blir inta soffan eftersom nya vampire diaries kommer ut, avsnitt 10 på sesong 3!! Har väntat i veckor nu. Efter det ska jag direkt knalla upp och däcka i min säng..

.

frysit hela dagen, trött, tror jag håller på att bli sjuk. Ska sova brb

Snowday.

Somnade alldeles för sent i natt och visste att jag inte skulle komma upp eller höra alarmet några timmar senare. Vaknade sedan klockan 7 och hade panik för jag inte hade hört larmet. Då kom laura in och sa att vi hade snowday, som menas med att det är för mycket snö för att gå i skolan.. Yeeesssss.

For the first time.

har inte insett hur fin den här låten är.

Blä.

annat ps. Kan inte bestämma mig vilken hårfärg jag vill ha. Trivs i brunt men orkar inte få utväxt. Vill inte färga mitt hår hela tiden blir sliten, men kan ändå inte bestämma mig..

Natt tankar.

Varför har jag "studenten ångest" när jag inte ens tar studenten i Sverige i år? Jag har alltid varit den som söker efter nytt, måste ha rutiner i vardagen men lever för spontana grejer. 
 
 Jag vet att det bästa är att inte ha så mycket förväntningar eller för mycket tankar i skallen utan låta livet avgöra vad som ska ske. Det är det jag tror på, så det är ingen ide att ha panik. Ville bara skriva ner vad som försigår i min skalle. Så nu flyttar jag det från stort objekt i mitt huvud till litet objekt som jag lägger i baktanken. Men huvudsaken är att fortsätta ha drömmar och veta lite vad man vill, men låta det komma som det kommer. Det blir alltid bäst så. Ja, det var väl det jag ville få sagt. Tack för mig, nu ska kan jag sova.
 


Nicole.

Tog en bild på min vän idag, blev fin tycker jag.

Heartbeats.

Det har varit fullrulle senaste tiden så har inte hunnit vara data freak. Men imorgon börjar skolan igen och jag kan inte sova för jag har vänt på dygnet <3. Iallafall så var nyårsafton mysig och rolig ute i Plainwell! Väldigt annorlunda, men vem har sagt att annorlunda är dåligt? Skulle sova över där men va för mycket folk så jag och michelle åkte hem och sov i min säng istället. Nu sista dagen på lovet har det kommit snö, så nu äntligen kanske man kan ta och åka lite snowboard, det vore ju något. Och hjälp, halva tiden har gått. Fick mail om min hemresa idag. Åker den 13 men kommer landa på Arlanda den 14 Juni 07.15, lite blandade känslor. Har inte tänk på hur hemskt det kommer vara att lämna alla här, kommer ju va ett tag tills man ser dom igen...

Nightmares.

Första gången jag hade en mardröm här i usa. Drömde att en man drogade ner mig och alex hemma hos oss. Allt snurrade och jag skulle hämta hjälp, och hjälpen var mamma och pappa som var hos våra grannar lite längre bort. Sprang in och skulle hämta mamma, kramade om henne, och som ni vet kan drömmar kännas väldigt äkta. Så det va skönt och "krama" om henne, trots att det var 5 månader sedan jag kramade om henne på Arlanda. Iallafall så sprang mamma och pappa med oss och skulle rädda lillebror, då kom en tom bilrullandes mot oss. Och efter den kom en annan bil som körde rakt in oss och alla dog, sedan vaknade jag, förvirrad, i usa. Så läskigt att drömmar kan kännas så verkliga.

.

idag är en kväll jag önskar mamma va här och kunde killa mig på ryggen tills jag somnar.

RSS 2.0