I want you.

Jag bor mer eller mindre på körskolan för tillfället. Idag åkte jag och clara och utnyttjade ett prova på pass på ett gym i stan. Så himla skönt att komma igång igen. Vet inte om det här med blogg är en sån skojsig ide. Kul och ladda upp bilder och skriva av sig ju. Annars skulle jag överbombardera fb med bilder... får se hur vi löser detta. Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon!
 
 

Och så lite förkyldning på det.


I want to take my chances.

 
så jäkla gott med svensk husmanskost igen. Nästan det jag saknat mest. Och snart kommer vi igång med träningen också, har ju grekland att tänka på ;) Dock lite körigt med körkort, jobb och andra saker. Kommer vara en stressig sommar, men det visste jag ju.

morsnig korsning.

 
Gick upp tidigt för att ha date med vårdcentralen, angående min magjävel. Ville inte lämna sängen, den var
ju så varm och skön så där runt 08.00 snåret...

I dreamt about you, again.

 
Klockan 8 ringde klockan då det bara var att hoppa på cykeln och cykla bort till tandläkaren. Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen men ska strax upp och göra lunch innan det blir åka in till stan och hänga med en vän.
På kvällen blir det jobb.

can't stop thinking about you.


movie time

Nu blir det filmmys med lillebror innan vi ska sova (:

what to expect.

Mina planer i lördags var att sticka till johanna och sedan en utgång. Gick ju interiktigt som planerat. Istället kommer clara jävel och kidnappar mig och jag får inte se tills vi är framme. Där står mina älsklingar och har gjort middag. Hur fina är de inte. Vi drog sedan ut och jag somnade hemma hos johanna. sötisar dom är.

:)

downtown Chicago
Var ute och sprang imorse sjukt skönt! Duschat och gjort mig i ordning och ska strax
iväg till Nicoles fest och sen ikväll blir det party (:

life is what happens while you're busy making other plans.


Sushi time

Åt äntligen sushi i chicago som jag inte ätit på hela året jag har varit här, det är ju sååå gott!!

You make me wanna scream

Haft sjukt sköna dagar med familjen, häng vid lake michigan och sedan Chicago. Efter Laura hämtade mig på tågstationen åkte jag och Nicole till the movies.  Familjen åkte hem idag och jag är här ytterligare en vecka sedan blir det hem till Sverige för min del..

RSS 2.0