Never let me go

En mycket trevlig helg har passerat. Har myst till det rejält med johanna, har inprincip bott där hela helgen. I lördags fyllde vår vän Becca år så då bjöd hon på fest som senare ledde till utgång. Kvällen slutade bäst då pojken min kom förbi linköping en sväng, - världens lyckligaste. Söndagen har bestått utav balträning, och ultimata bakishänget hos jojjo. 
 

 
 
 

With eyes like sky, eyes like I've never seen

 
  
 
Så här snygg och uttråkad är man när man är sjuk! Bjöd mig själv på en frukost på sängen i morse tillsammans med lite OC. Länge sen jag såg den serien, tänkte se om hela säsongen. Finns ändå ingenting och göra när man är sjuk, det är väl därför jag har börjat med den här skiten igen.. bra tidsfördriv som sagt. Åkte till och med in till skolan idag för jag inte klarar av att ligga inne mer och för att jag bara har en lektion på måndagar, komma ut och lufta mig lite, men så var ju självklart lektionen inställd.. Jippie! 

I will follow you into the dark

Har varit hemma från skolan de senaste dagarna för jag har åkt på en rejäl fölkyldning. Kunde dock inte hejda mig från att träffa ludvert som var hemma över natten bara innan han skulle åka till Österrike. Så åkte och hostade lite på honom, hoppas han blir sjuk :)))

 Landade senare hemma hos världens bästa johanna, som bjöd på en jättegod laxpasta. Tittade på gladiatorerna och sedan drog vi till adam på FezzzT. Åkte dock hem vid tolv, kände att min röst bara försvann mer och min kropp skrek efter sängen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livet suger

  skolan bombar med prov och inlämningar, det har börjat snöa igen?!, och så en rejäl förkyldning på det.
 
 

Allt är roligare än att plugga

Annars då? Längtar till vår, sommar, bal, student = Skolan is over, tills min pojke kommer hem från grannlandet. 
Annars då nr 2? Har panik över allt man vill göra, vart börjar man? Gud vad mycket jag vill göra. Vill inte vara 50+ och i klimakteriet när jag känner att jag är färdig med allt. 
Annars då nr 3? sådär, dödade lite tid. åter till plugg! Jag älskar skolan 
 
 
 nu vill jag ha torsdag så jag får pussa på den här fulingen, saknar han. 
 
 
 
 

RSS 2.0