.

When a girl is used to getting hurt, she won't know how it feels when a guy starts to appreciate her, so she ends up pushing him away - Frank Ocean

Ooops

Imorse sågs vi pigga och glada runt 8 snåret för att bygga ihop vår modell till vårt projektarbete vi har i samhällsbyggande. Har hunnit kryssa bort mer än halva listan på saker som är kvar i skolan! Har sju grejer kvar totalt, räknar ner!

Råkade även springa förbi frisören idag igen och bokade in tid för lite färgförändring, blir mörkare! Två dagar innan balen så må det bli bra!

Hepp, dags för lite plugg innan två pass på gymmet! Ha det!


Makes sense

Gymmet är mitt andra hem. Kände för att ta tag i träningen på riktigt och gick på en kroppsanalys för en månad sen för jag kände att jag inte nådde resultat.Värderna visade inte alls något bra. Låg under normalt i muskelmassa och har vitamin/mineralbrist. Tydligen bryter min stress ner mina muskler, så den träning jag gjort hittils har inte gett någon effekt. Snare tvärtom. Det var rätt häftigt att kunna se vad sin kropp består av. Man kunde på datorn se att jag var stressad. Har nu fått hem lite vitaminer och mineraler jag ska knapra för att minska stress och som har en lugnande effekt samt köpt på mig ett proteinpulver för att hjälpa mina muskler att byggas upp istället för att brytas ner. Detta make'ade så jävla mycket sense. Dags att ta tag i min kropp, som är allt annat än normal, den krånglar allid.


Fuel


I need your love

Önskar för allt i världen att jag aldrig började färga mitt hår. Är nu sugen på att färga brunt igen.. inte bra! Bokade iallafall klipptid inför studenten, då ska det bli kort! Annars leker inte livet, eller jo lite halvt. Men skolan ni vet, dödar mig både innefrån och utifrån. Det enda jag gör nu för tiden är pluggar och tränar samt längtar. 
 
Men det är 30 dagar kvar, tills jag står där, förhoppningsvis i en klänning, som jag ännu inte lyckats hitta.
 
Åter till plugg, CIAO
 
 
 

snäll tjej

 
 

UNDERBARA MAJ!

Amen tjena! Långledigt sedan torsdag och det behövdes med ett par dagar ledigt. Har hängt med mina flickor,  så fina dom är! Saknar dom i skolan minsann. Jag skulle vilja säga att jag har pluggat under denna ledighet, men då vore det en lögn, för det har jag inte alls gjort. Borde gjort... Men idag ni, då kommer jag inte undan. 2 veckor, 14 dagar kvar av skolan. Sen äre no more school. 
 
Tränat lite bal idag med, det börjar närma sig! Ska bli skojjsigt.
 
 

I won't make it to the shore without your light


Summerdays.


RSS 2.0