men om det ändå vore så enkelt.Ensam men stark, det är sån jag blev.
Litar inte på någon


Det är väldigt nyttigt det här. Jag lär mig hantera allting själv. Men shit vad man lär sig saker.
varje dag


trust issues.häng med axel igår.
Idag blev det the mall och sen ut till connor. Nu blir det skojjigheter vankas halloween party!


its the small things that makes the world big.

Mycket som snurrar i huvudet.. Men det finns små saker som människor gör som får en på så mycket bättre humör. Det är alltid de små sakerna som gör störst förändring. Kom hem, prata med mami. Bara få skriva av sig lättar. Såg också att coldplay hade konsert i Madrid och de sändes på internet. Så satt med data skärmen bokstavligen i ansiktet. Rysningar som vanligt. Coldplay hjälper ialla stunder. De svek mig inte i vintras. Får en alltid på bättre humör.

Nu blir det dusch. Bjuder på en ny låt från Coldplay.


-Empty spaces, fill me up with holes,
Distant, faces, with no place left to go
Without you within me, I can't find a way,
Where I'm going..
is anybodies guess


we can't fly.

Blixtrade otroligt mycket inatt. Vaknade av att jag trodde någon tog kort på mig ca 10 cm ifrån mitt ansikte, det var blixten som var så stark. Sen lät det så mycket så trodde det var jordbävning, lät som blixten slog ner precis utanför och den lät länge med. Så där låg jag ensam i min säng..

haha det där lät sorgligt.. Vaknade iallafall, och tog bilen med huntard till skolan. Vanlig skoldag, ingen ovanligt. Längtar till indoor track börjar, och sen soccer! Bestämde mig idag för att spela! Kom hem, va sugen på att träna så drog ett varv runt kvarteret. Min fötter som brukar krångla funka kanoners, det som krångla denna gång var min hals, som påminnde mig att jag inte var frisk än. Så blev bara 20 minuter. Men är riktigt taggad så ska försöka springa två/tre gånger i veckan så jag inte ligger efter när track börjar sen.. vore ju lite väl.

Så nya träningskläder måste inhandlas! Senare blev det dusch i hundra år. Åh älska duscha <3!! Nu sitter jag och myser i min säng med emma. Har inga läxor idag så ska passa på och sova strax efter 9. Huvudet mitt gör ont!


.

Idag chillade jag med kailey här hemma och kollade på film. Sen drog vid till hennes kusin och gjorde sånadär oranga saker. Var lite ledsen den dagen så blev så att känslorna smittade av sig på mitt verk. Efter det åkte vi och hämta connor och sen adam och drog till ett annat haunted house..

Det var utomhus, så kallt men det var roligt. Fick mig på bättre humör. Nu ska jag ta senior pictures och sen möta william...


ingenting blir bättre av att gräva ner sig.

I fredags åkte jag och Kailey till Fennville för att umgås med hennes kompisar där ifrån. Skulle se paranormal activity 3 men biljetterna va slutsålda vid 9, men vi fick tag i biljetter till halv 1 bion. Så vi tog bilen till ett cafe och satt och snacka och åt. Senare blev det tillbaka för att se filmen. Älskar bio här, folk i biosalongen skrattar med varandra och pratar med varandra tvärs över och skämtar. Ojojoj, varför är det inte så hemma. folk skulle kolla snett.

Efter det drog vi hem och hon sov här hemma hos mig :)


mm.

haha och bloggen får vi ta som det kommer. Ibland känner jag för att skriva och ibland inte!
bara en liten notis. Bara för jag inte uppdaterar betyder det inte att jag är död!! :D Jag lever mitt liv.


Young, wild and free

Kom precis hem från skolan. Vanlig dag och tog senior picture. Som ett klass foto! Glömde min plånbok i kaileys bil så hade inget att äta, en kille hörde mig säga det och köpte något litet till mig. Hur sött var inte det. Amerikaner är så mycket mer öppna och vänliga här. haha. Ger kramar bara sådär utan anledning och ger gulliga kommentarer! Varför är inte alla så, det ger så mycket.

Nu väntar jag på att billy ska träna klart så han kan hämta mig så vi kan hänga lite. Fredag imorgon, skoldagarna går så attans fort här. Hoppas ni har det bra där hemma :)

Gammal sång men kommer alltid påminna om usa. De lyssnar väldigt mycket på rapp här och dunka dunka och party musik. Och om man bor med folk som spelar det så lär man sig tillslut att tycka om det. Tror dock jag tycker om dom mest för sångerna är kopplade till minnen.och förlåt, min svenska har blivit bedrövlig. Har kommit på mig själv att jag tänker på engelska nu! Två månader tog det. Men vet ni, jag pratar hellre engelska än svenska. Allt känns mindre pinsamt och så mycket enklare att säga på engelska. Så klaga inte på min svenska. Kan nog till och med bli så att jag skriver på engelska snart. För mitt språk blir helt fucked up när jag blandar svenska och engelska.. haha

if im not made for you.

Igår blev det häng här med peepsen innan det blev kolla på soccer game! Idag åkte jag och hunter till kalamazoo för emma var på sjukhuset där för hon skulle opereras. Resten av familjen var där med naturligtvis. Hann inte se henne så mycket för operationen tog 3 timmar. Så jag och hunter drog till the mall och käka och checka lite. Emmas operation gick finnemang! Och hon är hemma nu!

När jag kom hem blev det att göra lite homework och sen kom billy och hämtade mig och det blev chill häng hemma hos honom! Nu blir det sova och ladda inför skolan!


You got me so wild, how can I ever deny

Blev inget häng här, utan åkte till billy och hängde hemma hos honom hela dagen. Käkade lite mcd och senare åkte vi till plainwell och gick på bio, såg real steal. Ganska grabbig film men den var faktiskt bra. Jag älskar att bio är så billig här.

Och idag gick jag i kyrkan med familjen för första gången, väldigt mycket mer action än hemma i Sverige. Efter det åkte vi och käka frukost på restaurang, älska amerikanska livet!! Sen blev det chill här hemma och senare vidare för en till bio med kailey, emma och hunter.


We keep waiting, waiting for the world to change.

Igår var kailey här efter skolan, hon va barnvakt så hon tog med sig lille payton på 3 månader. Hur söt som helst. Efter det kom billy och tim och hämtade mig och vi åkte till ett haunted house. Ni vet typ som spökhuset gasten på Liseberg. Folk som jobbar där för att skrämma dig. Jag har aldrig varit på något sånt tidigare, för jag tycker inte om det alls. Men en viss billy tvingade med mig. Hans arm fick ta smällen.. Släppte den inte, inte ens för en stund. Men det var ganska kul faktiskt, men blev inte så jätte rädd som jag trodde jag skulle bli. Men hade nog inte vågat gå om jag inte hade någon att hålla mig i.. mes..

Nu har jag precis vaknat upp och är helt ensam hemma, så billy är på väg hit för att göra mig sällskap!


this time it takes more.

Lite bilder från helgen och igår. Efter skolan byggde grabbarna om här nere i källarn och åkte lite matt skridskor, typ skor som glider. Efter det åkte jag och jobbade i kiosken på soccer matchen och efter det till ett möte och presenterade mig själv. Senare tillbaka för att kolla en annan soccer match med grabbarna grus. Billiam skjutsade sedan hem mig och sen blev det kvalitetstid med vfamiljen och glass i soffan! Got to love it!

Nu har jag varit hemma från skolan ett tag och har tvättat och fyllt på diskmaskinen samt borstat hunden. Har inte behövt göra några sysslor så sa åt dom att låta mig göra saker med, blir ju bortskämmd här för fasen :)

Nu väntar jag på att Silly ska komma och hämta mig, ska hänga lite!! 
 

tim körde fullt ut och bytte till snowboard kläder.


billy showar lite


glider lite.


jag och världens bästa syster!

Lördag

Åkte till morgans mamma på eftermiddagen, blev bjudna på super god mat och träffade även kusinerna! Hela deras släkt är så härlig, varm, rolig och avslappnade. Jag är inte van med stor släkt, så det känns bra! Senare åkte vi till the mall och köpte vinterjackor, lika bra att vara förberedd!

Senare släppte de av mig hos billy, så hänge lite hemma hos honom! Mys mys.


På söndag hängde jag med shelban, åkte till Fennville och plockade äpplen och hängde på stranden!


I feel so close to you right now.

Helg igen!! Underbart. Veckan har gått sjukt fort och jag har varit trött och yrat runt som en zombie. Men vi har haft riktigt bra väder, svensk sommar i oktober, går ju inte annat att älska. Idag har jag möblerat om i mitt rum sen åkte jag och kailey och hämtade boysen och åkte till football game i en annan stad. Efter det blev det mcd och mys hemma hos billiam! Nu är jag hemma igen.

Imorgon blir det träffa Morgans(min värdpappa) föräldrar, tror det ska komma över på middag om jag inte minns fel! På kvällen blir det nog antingen chill med shelban eller billy! Sånts som märks!


Don't hold this war inside.You left your home
You're so far from everything you know
Wake up and dream once more


The way you wrap your arms around me and kiss my neck.

Som ni märker går inte det här med uppdatering så bra, men ska skriva lite kort om vad som hänt i helgen.

Fredags: Åkte och kollade på fotbolls matchen i regnet, senare hem till oss för att göra oss i ordning för homecoming dance. Det är verkligen som i amerikanska filmer. Är inte så mycket för seriös dans nykter med vad fasen! Åkte senare hem hit och chillade med ganget

Lördags: Vaknade upp sent för vi inte sov så mycket dagen innan. Åkte och kollade på Hunters och emmas soccer game. Senare kom w och hit och hämtade mig och kailey. Åkte till tim en stund och sen hem till w.

Söndag: Vaknade sent, städat mitt rum!! Handlat med laura och emma + morgan. Chillat i källaren framför film och nu blir det cupcake party!
RSS 2.0